martula1985
Fanka BB :)
Ja też się dziś czuję jak bym pół dnia w polu orała [emoji30] a nic, tylko leżę i rosnę [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na zwolnieniu jestem od początku, przez podejrzenie niewydolności szyjki macicy muszę leżeć.Mnie też męczy zmęczenie
O Kiedy jesteście na zwolnieniu lekarskim? Czy ktoś jeszcze pracuje?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie też męczy zmęczenie
O Kiedy jesteście na zwolnieniu lekarskim? Czy ktoś jeszcze pracuje?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pracuje i jak bedzie okej i bez problemow to jeszcze, ze 2 miesiace popracuje. Lekarz mi juz zapowiedzial, ze maks do okolo 20tc bede mogla pracowac i to pod warunkiem ksiazkowej ciazy.
Z pojedyncza chcialam pracowac jak najdluzej ale z blizniacza juz nie jest tak kolorowo.
Ja zdziadzieje siedzac w domu [emoji33]no ale zdrowie dzieci wazniejsze. Najwyzej naucze sie dziergac czy cos w tym stylu [emoji23]
[emoji173]️[emoji173]️