reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

@Paraplu nie zapominaj o 500+ za jednym zamachem [emoji23]

@Chrząszczyk witaj , rozgość się :)
Lo kuzwa tyle bogactwa [emoji33] ja nie wiem czy sobie poradze psychicznie z takim zastrzykiem gotowki. Nie bylam nastawiona, ze teraz juz bedzie mi sie nalezec na drugie dziecko [emoji23]

Powiedz, że mąż Ci trzy razy dziennie wpycha dzieci głębiej, na pewno nie wypadną [emoji2]
Leze, kwicze i chyba umarlam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Dziewczyny, jak chcecie rodzić?
Eee no w Holandii jak blizniaki sa dobrze ustawione to probuja przekonac o SN ale ja sie raczej nie odwaze. Znam za duzo przypadkow gdzie drugie dziecko trzeba bylo ratowac CC i/lub doszlo do jakichs komplikacji powodujacych uszkodzenia u drugiego dziecka.
Wolalabym nie miec rozprutego brzucha ale nie kosztem ryzyka zdrowia dzieci.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
Lo kuzwa tyle bogactwa [emoji33] ja nie wiem czy sobie poradze psychicznie z takim zastrzykiem gotowki. Nie bylam nastawiona, ze teraz juz bedzie mi sie nalezec na drugie dziecko [emoji23]

No mówię Ci [emoji23] mąż już ma plany że będziemy na studia odkładać [emoji23] w ogóle wczoraj stwierdził że od samego początku będziemy dzieci uczyć języków obcych - angielski obowiązkowo, dodatkowo jedno niemiecki a drugie hiszpański [emoji16] w końcu chyba zaczął się cieszyć :)

1499325588-aaaaaa.jpeg
cudownie mieć syna :) smakuje jak najlepsze śniadanie w najdroższym hotelu na świecie :) bo zrobione z miłości [emoji173]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Mąż przed wyjściem do pracy też zostawił mi zestaw śniadaniowy: pączek i kawałek piernika z powidłami. Chyba chce mnie zatuczyc...a i tak już na wadze skoczyło[emoji23]śniadanie nie zdrowe ale przykrości zrobić nie mogę i trzeba zjesc

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Mąż przed wyjściem do pracy też zostawił mi zestaw śniadaniowy: pączek i kawałek piernika z powidłami. Chyba chce mnie zatuczyc...a i tak już na wadze skoczyło[emoji23]śniadanie nie zdrowe ale przykrości zrobić nie mogę i trzeba zjesc

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Fajny maz :) moj to by mnie karmil tylko bio, eko warzywkami i owocami. Jak widzi mnie Krowka w buzi to mi zabiera opakowanie. Teraz sie zloszcze ale pozniej mu pewnie podziekuje [emoji23]
Chociaz tyle, ze mi majonezu nie chowa bo to moja aktualna milosc [emoji173]️

A mi taki zestawik przygotowal (a wczesniej polecial sam po zakupy zebym ja przypadkiem czegos niezdrowego nie kupila [emoji28])
1499330252-aaaaaa.jpeg

Fajny maz :) moj to by mnie karmil tylko bio, eko warzywkami i owocami. Jak widzi mnie Krowka w buzi to mi zabiera opakowanie. Teraz sie zloszcze ale pozniej mu pewnie podziekuje [emoji23]
Chociaz tyle, ze mi majonezu nie chowa bo to moja aktualna milosc [emoji173]️

A mi taki zestawik przygotowal (a wczesniej polecial sam po zakupy zebym ja przypadkiem czegos niezdrowego nie kupila [emoji28])
1499330252-aaaaaa.jpeg

O jaaaa aż mi ślinka pociekła na widok tych czerwonych porzeczek! Mam dziś smaka na kwaśne...

reklama
Do góry