Witamy, to Twoja pierwsza ciąża? Czy masz już potomstwo?Hej, witam wszystkie mamuśki. Jestem z Wami już od maja. Teraz zdecydowałam się dołączyć. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona. Zresztą zaglądam do Was codziennie więc jestem na bieżąco...już od dawna czuje się z Wami zżyta...tylko tak jak taka cicha myszka siedzę pod miotłą i nic się nie udzielam. Dziś postanowiłam się ujawnić. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Chrząszczyk
Fanka BB :)
Mam już dzieci. Ja zresztą tutaj raczej napewno najstarsza jestem. Choc duchem na 20.Witamy, to Twoja pierwsza ciąża? Czy masz już potomstwo?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie ja, o ile wszystko pójdzie zgodnie z planem, będę mieć różne różnicę 22 miesięcy i już sama nie wiem co gorsze  choć mój, żyje z nadzieją, że szybko odchowamy dzieci i znowu zaczniemy się bawić zaplanowaliśmy wspólny wypad na weekend, tylko we dwoje, bez dzieci za 3 kąta, już się cieszęHaha dzieki tez sobie wspolczujemy troche, ja cale zycie balam sie panicznie blizniakow [emoji23] a teraz to sie ciesze (pewnie bede mniej radosna jak beda na zmiane plakac [emoji28]) ale dwojka za jednym zamachem, jedna ciaza, jeden porod, statystyki dzietnosci Polek pojda w gore , dzieci o tych samych potrzebach pod wzgledem wieku (bo posiadanie np. 2-latka i noworodka mnie rowniez przeraza [emoji28]), pozniej beda sie razem bawic to moze nie bediemy musieli ich tak zabawiac. No i u mnie podobno jednojajowe to jenda plec to i zabawki o zainteresowania pewnie podobne. No masa plusow
Byle tylko zdrowe [emoji1377][emoji173]️[emoji7]
Witojcie witojcie poczestowalabym krowkami ale zjadlam [emoji85][emoji23]
Teraz wciagam kanapke z szynka i majonezem [emoji7]
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Dla mnie tylko cc wchodzi w grę, zresztą w pierwszej ciąży byłam już umówiona na cc, choć i tak skończyło się tak, że je musiałam mieć. Innej opcji nie widzę jak ccDziewczyny, jak chcecie rodzić?
Jest nas dwie, nie jadłam chipsów chyba z rok i wczoraj opierdzieliłam pakę z moim luby i moją fasoląCzyli tylko ja żre chipsy? [emoji33][emoji33][emoji33]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
coldold
Jest nas dwie, nie jadłam chipsów chyba z rok i wczoraj opierdzieliłam pakę z moim luby i moją fasolą
Znacie jakieś w miarę "zdrowe"? Zdrowe chipsy to raczej na pewno oksymoron
Paraplu
Znacie jakieś w miarę "zdrowe"? Zdrowe chipsy to raczej na pewno oksymoron
Nie wiem jak w Polsce ale w Wiatrakowie mozna kupic chipsy z warzyw. Jak nie ma w PL o mozesz sama zrobic. Sa fajne przepisy w necie.
coldold
Nie wiem jak w Polsce ale w Wiatrakowie mozna kupic chipsy z warzyw. Jak nie ma w PL o mozesz sama zrobic. Sa fajne przepisy w necie.
Robiłam buraka, marchew, jabłka itp. Ale mnie smakuje ta chemia
Paraplu
Robiłam buraka, marchew, jabłka itp. Ale mnie smakuje ta chemia
Mi tez [emoji33][emoji85]
reklama
monmon
Piękny maluch i piękny brzuszekCześć dziewczyny [emoji173]️[emoji173]️ dawno się nie odzywałam, ale chorowałam, zle sie czułam, teraz maz w szpitalu na zapalenie migdałów a ja sama z młodym. Juz Was chyba nie nadrobię - przepraszam [emoji20] gratuluje wszystkich udanych wizyt, witam wszystkie nowe mamy [emoji173]️ i współczuje wszystkich strat [emoji20]
Ja dziś miałam druga wizytę - 8t3d serce jak dzwon [emoji173]️ prawie 2cm człowieka, a ja juz rosnę [emoji33]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom