Paraplu
Fanka BB :)
Haha dzieki tez sobie wspolczujemy troche, ja cale zycie balam sie panicznie blizniakow [emoji23] a teraz to sie ciesze (pewnie bede mniej radosna jak beda na zmiane plakac [emoji28]) ale dwojka za jednym zamachem, jedna ciaza, jeden porod, statystyki dzietnosci Polek pojda w gore , dzieci o tych samych potrzebach pod wzgledem wieku (bo posiadanie np. 2-latka i noworodka mnie rowniez przeraza [emoji28]), pozniej beda sie razem bawic to moze nie bediemy musieli ich tak zabawiac. No i u mnie podobno jednojajowe to jenda plec to i zabawki o zainteresowania pewnie podobne. No masa plusowWooow! No to gratuluje bliźniaków i troszkę współczuje, sama bym tego chyba nie ogarnęła i ciesze sie, ze jest jedno [emoji23]
Tu na zdjęciu to moj brzuch ns czczo rano [emoji85] masakra, zabija mnie ta druga ciąża haha
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Byle tylko zdrowe [emoji1377][emoji173]️[emoji7]
Hej, witam wszystkie mamuśki. Jestem z Wami już od maja. Teraz zdecydowałam się dołączyć. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona. Zresztą zaglądam do Was codziennie więc jestem na bieżąco...już od dawna czuje się z Wami zżyta...tylko tak jak taka cicha myszka siedzę pod miotłą i nic się nie udzielam. Dziś postanowiłam się ujawnić. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Witojcie witojcie poczestowalabym krowkami ale zjadlam [emoji85][emoji23]
Teraz wciagam kanapke z szynka i majonezem [emoji7]
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]