reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Nic, moja dr tu pracuje i mnie wzięła na kompleksowe badania. Tyle że na początku miałam bóle brzucha a w poprzedniej ciąży miałam problem z utrzymaniem więc dmucha na zimne

Mnie dopadła niemoc ciążowa ....w domu bałagan kosz na pranie juz od paru dni pełny aż się wysypuje. ...a ja tak nie lubię bałaganu ale siły nie mam jakąś taka zwiedla jestem [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-N910F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja żyję, ale jestem wrakiem człowieka. Dużo do roboty mam w pracy przed zwolnieniem.
Z dolegliwości sporadyczne mdłości, macica "ciągnie" coraz rzadziej i ekstremalnie nadwrażliwe piersi. Nocą nie mogę się obrócić.

Ja dziewczyny od wczoraj w lozku zatoki mnie rozwalily :( dzien i noc to koszmar a wczoraj urodziny mialam...dawno takich nie przezylam..eh znacie jakies spodoby na zatoki ,ktore nam wolno? Paracetamol nic nie daje.. :(

reklama
Do góry