reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Ja w przeciwieństwie do Was czuję się dobrze,tak jakbym w ciąży nie była.. Aż zastanawiam się czy wszystko ok z dzieckiem. Wizyta 12 lipca.

Eee no tez sie zadranawiam :/ bo mnie oprocz bolu cycow i klucia czasem w brzuchu to nic nie dolega. No moze jedynie zerowe libido [emoji51]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
Dziewczyny u mnie to samo, ból cycków czasem zgaga mnie złapie a tak to czuje się świetnie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam się niedzielne. Moje libido w ciąży zawsze było wysoko. Mam ochotę na sex i co więcej przechodzą mi mdłości wtedy. Cudowne lekarstwo. Za to normalnie są dni ze jest lepiej ale ostatnio Mdli ciągle i drzemka w dzień praktycznie obowiązkowa. Obiadek zjedzony. Właśnie wyjęłam pizze z piekarnika własnej roboty oczywiście.

Ostatnia edycja:
Ja dziś zaczynam 3 miesiąc.
Co do objawów to: ból, swędzenie i powiększenie piersi, siatka żył na nich, czasami mdłości, odrzucenie od kawy, papierosów, alkoholu, smak na słodkie (zwykle nie jem słodkiego wcale), straszna męczliwość i ospałość (2kg na plusie!!!:baffled::frown::unsure:) I jestem strasznie bojowo nastawiona do wszystkiego, także bez kija nie podchodź ;)

Ja dziś zaczynam 3 miesiąc.
Co do objawów to: ból, swędzenie i powiększenie piersi, siatka żył na nich, czasami mdłości, odrzucenie od kawy, papierosów, alkoholu, smak na słodkie (zwykle nie jem słodkiego wcale), straszna męczliwość i ospałość (2kg na plusie!!!:baffled::frown::unsure:) I jestem strasznie bojowo nastawiona do wszystkiego, także bez kija nie podchodź ;)

Ehh ja sie ostatnio ciagle z chlopem sprzeczam a to kompletna nowosc bo my to zawsze na spokojnie zawsze rozwiazywalismy problemy. A teraz mi cisnienie od razu skacze i nie umiem na spokojnie :/

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Ja wiecznie śpiąca. Wieczorami ciężkość żołądka. Drażliwość 400% . A normalnie raczej z tych jędzowatych jestem. Masakra. Jest jak w tym kawale. Przychodzi baba do lekarza. Panie doktorze wszystko mnie w.....a. Wstaje rano wku....m sie. Jem śniadanie wku....m się. Idę do pracy wku.....m się. Na co lekarz a próbowała Pani seksu. Nie. To może w tym jest problem. Zaczynają się seksic. A baba "Panie wkładasz albo wyciągasz bo mnie to wku....wia!

Cześć dziewczyny, niedzela paskudna, pada i pada, obiad dochodzi, a ja bronię się przed spaniem, pierworodny śpi więc tyle spokoju ;)

Dziś zaczynam 11 tydzień i od 2-3 dni czuję się coraz lepiej, aż boję się powiedzieć głośno, żeby nie było:p w tamtej ciąży na tym etapie wychodziłam ze szpitala i była masakra, umierałam każdego dnia, dlatego teraz tak bardzo bałam się kolejnej ciąży, a tu narazie jest ok. Odzyskuje swojego powera życiowego :D wczoraj zrobiłam tyle co zwykle przez tydzień :wink:

Witam się niedzielne. Moje libido w ciąży zawsze było wysoko. Mam ochotę na sex i co więcej przechodzą mi mdłości wtedy. Cudowne lekarstwo. Za to normalnie są dni ze jest lepiej ale ostatnio Mdli ciągle i drzemka w dzień praktycznie obowiązkowa. Obiadek zjedzony. Właśnie wyjęłam pizze z piekarnika własnej roboty oczywiście.
A moje libido chyba właśnie jednak postanowiło do mnie wrócić :D:D

reklama
Ja wiecznie śpiąca. Wieczorami ciężkość żołądka. Drażliwość 400% . A normalnie raczej z tych jędzowatych jestem. Masakra. Jest jak w tym kawale. Przychodzi baba do lekarza. Panie doktorze wszystko mnie w.....a. Wstaje rano wku....m sie. Jem śniadanie wku....m się. Idę do pracy wku.....m się. Na co lekarz a próbowała Pani seksu. Nie. To może w tym jest problem. Zaczynają się seksic. A baba "Panie wkładasz albo wyciągasz bo mnie to wku....wia!
Padłam! Czytam i myślę sobie no ku*wa o mnie:D

Do góry