reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Eee no tez sie zadranawiam :/ bo mnie oprocz bolu cycow i klucia czasem w brzuchu to nic nie dolega. No moze jedynie zerowe libido [emoji51]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Nad czym się zastanawiać? Ciesz się, że tak dobrze się czujesz, ja teraz czuję się ok i bez porównania z pierwszą ciążą i cieszę się. Cudownie móc w miarę normalnie żyć będąc w ciąży! I nawet nie myśl o tym co chodzi Ci po głowie w związku z Twoim dobrym samopoczuciem!!!!!! I mnie nie strasz... :pNasze maluszki poprostu są dla nas łaskawe:happy2:

reklama
Ja dziś zaczynam 3 miesiąc.
Co do objawów to: ból, swędzenie i powiększenie piersi, siatka żył na nich, czasami mdłości, odrzucenie od kawy, papierosów, alkoholu, smak na słodkie (zwykle nie jem słodkiego wcale), straszna męczliwość i ospałość (2kg na plusie!!!:baffled::frown::unsure:) I jestem strasznie bojowo nastawiona do wszystkiego, także bez kija nie podchodź ;)

Jesteśmy chyba na tym samym etapie, masz termin na 11.02?

Nad czym się zastanawiać? Ciesz się, że tak dobrze się czujesz, ja teraz czuję się ok i bez porównania z pierwszą ciążą i cieszę się. Cudownie móc w miarę normalnie żyć będąc w ciąży! I nawet nie myśl o tym co chodzi Ci po głowie w związku z Twoim dobrym samopoczuciem!!!!!! I mnie nie strasz... :pNasze maluszki poprostu są dla nas łaskawe:happy2:

Tak tez staram sie myslec :)

A chlopa to ja dzisiaj zamurduje. Pewnie uslyszycie o mnie w wieczornych woadomosciach [emoji36][emoji36][emoji36]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Ja nawet nie mam kogo mordować. Mój chłop za granicą. Ale pozarlismy się przed jego wyjazdem i tak sobie milczymy. Ciekawe jak długo.

f2w3skjodoy9dbya.png

Dziewczyny! Ale radość, moja mam nie będzie miała operacji, bo i za duże ryzyko i najprawdopodobniej jest jednak niepotrzebna. No cieszę się jak cholera :D a już jutro rano miała być operowana i zaczęłam się stresować, a tu taka niespodzianka :)
A co do naszych drugich połówek to mają przesrane. Ja też mam jakieś napady niezrównoważenia i szaleje bez powodu. Ale oczywiście w danym momencie jestem pewna, że powód mam, później sama nie wiem o co mi chodziło ;) straszne to, ale trudno, my mamy gorzej :) wczoraj to już jak Paraplu byłam pewna, że zostanę samotna matką, bo mam najwyraźniej nieudany egzemplarz męża. Cóż to była za rozpacz [emoji23]

reklama
Do góry