reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Dorcia ja dopiero wstalam [emoji28] i jestesm spozniona a musze jeszcze z psem wyjsc [emoji33] aaaaaa czemu nie wstalam wczesniej?!?!?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@malutkans loo to tak jak ja. Nie lubie syfu a wczoraj zrobilam tylko jesna rzecz i to z trudem - rozwiesilam pranie. Niemaz obiad zrobil, z psem wyszedl, pranie wlaczyl itp.
Tez zwiedla jestem ostatnio.

@Anifen ciezka sprawa z zatokami. Polecam inhalacje a to super intensywne. Co 3 godziny na zmiane inhalacje z wody z sola oraz wody z szalwia. Obie te rzeczy maja wlasciwosci odkazajace i zabijajace bakterie. A zapalenie zatok to czesto u gesto bakteryjbe zapalenie zatok.

Do tego czajniczek do plukania zatok, nie wiem czy kojarzysz, wyguglaj sobie jak nie wiesz.

Ale i tak bym sie wybralam do lekarza zeby miec leki. Leki i inhalacje mozna sosowac razem.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jak to z tymi rybami w ciąży? Podobno w bardzo ograniczonej ilości wolno.
Ryby są bardzo zdrowe nie trzeba ograniczać, ale wybierać te bezpieczne - czyli przede wszystkim unikać dużych ryb oceanicznych jak tuńczyk itp. Bo kumulują szkodliwe pierwiastki. Jeśli łososia to raczej nie hodowlanego itp. Czyli kierować się rozsądkiem :)

@Paraplu dzieki musze ta szalwie sprobowac bo sol fizjologiczna mam wrazenie ze zatyka mnie jeszcze bardziej.. Chcialam uniknac lekarza ale jak do jutra nie przejdzie to bede musiala sie wybrac :(

Hej dziewczyny ja tez jestem wrakiem czlowieka od wczoraj.
Caly czas bym spala wczoraj przespalam prawie caly dzien dzis mnie tez bierze

Anifen połóż się na plecach na łóżku, spusc głowę w dół i wpaść sobie sól fizjologiczna z wodą utleniona do każdej dziurki.

U mnie też niemoc :) ogólnie czuję się bardzo dobrze...w środę wizyta [emoji33]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

@Paraplu dzieki musze ta szalwie sprobowac bo sol fizjologiczna mam wrazenie ze zatyka mnie jeszcze bardziej.. Chcialam uniknac lekarza ale jak do jutra nie przejdzie to bede musiala sie wybrac :(

Z lekarzem nie ma co zwlekac. Jesli to bakteryjne zapalenie to jak sie choroba rozchula i przeniknie do krwi to moze byc niebezpieczna dla dziecka. Takze nie bron sie bardzo przed lekami. Czasem lepiej wziac bezpieczny lek niz narazic sie na rozsianie po organizmie bakterii.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

1499074890-aaaaaa.jpeg

Miałam usg. Żabka ma 17mm tętno 170 i małe rączki [emoji7]

reklama
Do góry