reklama
Paraplu
Fanka BB :)
@malutkans loo to tak jak ja. Nie lubie syfu a wczoraj zrobilam tylko jesna rzecz i to z trudem - rozwiesilam pranie. Niemaz obiad zrobil, z psem wyszedl, pranie wlaczyl itp.
Tez zwiedla jestem ostatnio.
@Anifen ciezka sprawa z zatokami. Polecam inhalacje a to super intensywne. Co 3 godziny na zmiane inhalacje z wody z sola oraz wody z szalwia. Obie te rzeczy maja wlasciwosci odkazajace i zabijajace bakterie. A zapalenie zatok to czesto u gesto bakteryjbe zapalenie zatok.
Do tego czajniczek do plukania zatok, nie wiem czy kojarzysz, wyguglaj sobie jak nie wiesz.
Ale i tak bym sie wybralam do lekarza zeby miec leki. Leki i inhalacje mozna sosowac razem.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tez zwiedla jestem ostatnio.
@Anifen ciezka sprawa z zatokami. Polecam inhalacje a to super intensywne. Co 3 godziny na zmiane inhalacje z wody z sola oraz wody z szalwia. Obie te rzeczy maja wlasciwosci odkazajace i zabijajace bakterie. A zapalenie zatok to czesto u gesto bakteryjbe zapalenie zatok.
Do tego czajniczek do plukania zatok, nie wiem czy kojarzysz, wyguglaj sobie jak nie wiesz.
Ale i tak bym sie wybralam do lekarza zeby miec leki. Leki i inhalacje mozna sosowac razem.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Shemshi
Ryby są bardzo zdrowe nie trzeba ograniczać, ale wybierać te bezpieczne - czyli przede wszystkim unikać dużych ryb oceanicznych jak tuńczyk itp. Bo kumulują szkodliwe pierwiastki. Jeśli łososia to raczej nie hodowlanego itp. Czyli kierować się rozsądkiemJak to z tymi rybami w ciąży? Podobno w bardzo ograniczonej ilości wolno.
DorciaMamaOlka
U mnie też niemoc ogólnie czuję się bardzo dobrze...w środę wizyta [emoji33]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu
@Paraplu dzieki musze ta szalwie sprobowac bo sol fizjologiczna mam wrazenie ze zatyka mnie jeszcze bardziej.. Chcialam uniknac lekarza ale jak do jutra nie przejdzie to bede musiala sie wybrac
Z lekarzem nie ma co zwlekac. Jesli to bakteryjne zapalenie to jak sie choroba rozchula i przeniknie do krwi to moze byc niebezpieczna dla dziecka. Takze nie bron sie bardzo przed lekami. Czasem lepiej wziac bezpieczny lek niz narazic sie na rozsianie po organizmie bakterii.
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
reklama
Ruby_Charm
Ale Wam zazdroszczę. Ja dopiero 14 lipca mam wizytę. Chyba zwariuje do tego czasu
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom