reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Ja w przeciwieństwie do Was czuję się dobrze,tak jakbym w ciąży nie była.. Aż zastanawiam się czy wszystko ok z dzieckiem. Wizyta 12 lipca.

Eee no tez sie zadranawiam :/ bo mnie oprocz bolu cycow i klucia czasem w brzuchu to nic nie dolega. No moze jedynie zerowe libido [emoji51]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
Dziewczyny u mnie to samo, ból cycków czasem zgaga mnie złapie a tak to czuje się świetnie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam się niedzielne. Moje libido w ciąży zawsze było wysoko. Mam ochotę na sex i co więcej przechodzą mi mdłości wtedy. Cudowne lekarstwo. Za to normalnie są dni ze jest lepiej ale ostatnio Mdli ciągle i drzemka w dzień praktycznie obowiązkowa. Obiadek zjedzony. Właśnie wyjęłam pizze z piekarnika własnej roboty oczywiście.

Ostatnia edycja:
Ja dziś zaczynam 3 miesiąc.
Co do objawów to: ból, swędzenie i powiększenie piersi, siatka żył na nich, czasami mdłości, odrzucenie od kawy, papierosów, alkoholu, smak na słodkie (zwykle nie jem słodkiego wcale), straszna męczliwość i ospałość (2kg na plusie!!!:baffled::frown::unsure:) I jestem strasznie bojowo nastawiona do wszystkiego, także bez kija nie podchodź ;)

Ja dziś zaczynam 3 miesiąc.
Co do objawów to: ból, swędzenie i powiększenie piersi, siatka żył na nich, czasami mdłości, odrzucenie od kawy, papierosów, alkoholu, smak na słodkie (zwykle nie jem słodkiego wcale), straszna męczliwość i ospałość (2kg na plusie!!!:baffled::frown::unsure:) I jestem strasznie bojowo nastawiona do wszystkiego, także bez kija nie podchodź ;)

Ehh ja sie ostatnio ciagle z chlopem sprzeczam a to kompletna nowosc bo my to zawsze na spokojnie zawsze rozwiazywalismy problemy. A teraz mi cisnienie od razu skacze i nie umiem na spokojnie :/

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Ja wiecznie śpiąca. Wieczorami ciężkość żołądka. Drażliwość 400% . A normalnie raczej z tych jędzowatych jestem. Masakra. Jest jak w tym kawale. Przychodzi baba do lekarza. Panie doktorze wszystko mnie w.....a. Wstaje rano wku....m sie. Jem śniadanie wku....m się. Idę do pracy wku.....m się. Na co lekarz a próbowała Pani seksu. Nie. To może w tym jest problem. Zaczynają się seksic. A baba "Panie wkładasz albo wyciągasz bo mnie to wku....wia!

Cześć dziewczyny, niedzela paskudna, pada i pada, obiad dochodzi, a ja bronię się przed spaniem, pierworodny śpi więc tyle spokoju ;)

Dziś zaczynam 11 tydzień i od 2-3 dni czuję się coraz lepiej, aż boję się powiedzieć głośno, żeby nie było:p w tamtej ciąży na tym etapie wychodziłam ze szpitala i była masakra, umierałam każdego dnia, dlatego teraz tak bardzo bałam się kolejnej ciąży, a tu narazie jest ok. Odzyskuje swojego powera życiowego :D wczoraj zrobiłam tyle co zwykle przez tydzień :wink:

Witam się niedzielne. Moje libido w ciąży zawsze było wysoko. Mam ochotę na sex i co więcej przechodzą mi mdłości wtedy. Cudowne lekarstwo. Za to normalnie są dni ze jest lepiej ale ostatnio Mdli ciągle i drzemka w dzień praktycznie obowiązkowa. Obiadek zjedzony. Właśnie wyjęłam pizze z piekarnika własnej roboty oczywiście.
A moje libido chyba właśnie jednak postanowiło do mnie wrócić :D:D

reklama
Ja wiecznie śpiąca. Wieczorami ciężkość żołądka. Drażliwość 400% . A normalnie raczej z tych jędzowatych jestem. Masakra. Jest jak w tym kawale. Przychodzi baba do lekarza. Panie doktorze wszystko mnie w.....a. Wstaje rano wku....m sie. Jem śniadanie wku....m się. Idę do pracy wku.....m się. Na co lekarz a próbowała Pani seksu. Nie. To może w tym jest problem. Zaczynają się seksic. A baba "Panie wkładasz albo wyciągasz bo mnie to wku....wia!
Padłam! Czytam i myślę sobie no ku*wa o mnie:D

Do góry