martula1985
Fanka BB :)
Dziewczyny byłam na IP, ale wracam do domu. Jest ok miałam krwawienie ale ustalo i nic się nie dzieje. Moje Skarby rosną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak jest ok to super kochana.Dziewczyny byłam na IP, ale wracam do domu. Jest ok miałam krwawienie ale ustalo i nic się nie dzieje. Moje Skarby rosną
A jaką masz bete? Jak bardzo wysoka to może bliźniaki [emoji16]Mysiaka kochana powodzenia i oby szybko wszystko minęło i ułożyło się jak chcesz !! Pyzunia śliczna beta to teraz ja się martwię dlaczego moja taka wysoka w porównaniu z twoja a wyprzedam Cię tylko o kilka dni [emoji30][emoji1305]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A jaka masz podana normę dla pierwszego?Dziewczyny jestem w 7 tyg i 6d ciąży i nie biorę żadnego progesteronu od 22.06. Dzisiaj robiłam wynik i wyszło mi 162,800 ng/ml. Według laboratorium to norma na 3 trymestr. Miała któraś z was może tak? Zastanawiam się czy jest się czym martwić i bombardować do lekarza czy to nic takiego...
Ciąża 1.trymestr : 11.0 - 44.3 ng/mlA jaka masz podana normę dla pierwszego?
Miałam to. Ale słychać dopiero gdzieś od 30 tygodniaJest takie urządzenie jak "detektor tętna płodu". Można kupić np na allegro i słuchać serduszka maluszka w domu, ale nie wiem czy to od początku ciąży można używać i już od razu będzie słychać. Nie wiem też czy warto inwestować w to urządzenie bo nigdy nie miałam