reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Mysiaka nie martw się moja mama powiedziała ze ja chyba się pomyliłam i jestem w jakimś 4 5 miesiącu bo to niemożliwe żebym była w tak wczesnej ciazy z takim ogromnym brzuchem [emoji12]a przed ciąża ważyłam 47 a teraz jak się ważyłam 48 wiec nie martw się bo jeśli u mnie coś okaże się nie tak to cały świat Brdzie widział ze coś się stało z moja ciąża bo niestety jest bardzo widoczna [emoji30][emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Całe szczęście, że piszecie, już się przestraszyłam, że mam jakieś zaburzenia. Brzuch jak 4/5 miesiąc. Nie mam ciuchów.

Na początku ciąży brzuch taki jest bo to są wzdęcia Ja też tak mam, moja mama powiedziała że wyglądam jakbym była w trzecim miesiącu:)

U mnie szybko nie bedzie widac. Bo naleze do osob bardziej pulchnych.

Dziewczyny to na co czekacie wklejajcie fotki swoich widocznych brzuszkow na watek ze zdjeciami

U mnie nic nie widac poki co. Dzisiaj 6tc+6 [emoji33]
Jestem raczej szczupla to moze niedlugo bedzie widac [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzień dobry :) mój mąż wczoraj stwierdził że już mi brzuch widać [emoji85] widząc moją minę stwierdził że pewnie w ciąży mnogiej dużo szybciej to następuje... jak tam wasze samopoczucie?
U mnie dziś delikatne mdłości, ale nie jest źle. Zajadam się właśnie kanapkami z serem białym, pomidorem i rzeżuchą [emoji16] pycha!

Aaa mąż mi kupił książkę. O ciąży z humorem, polecam :)
1498630548-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry