reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Hej dziewczyny ja za godzine do lekarza ide trzymajcie kciuki :) dzis od rana na toalecie z wymiotami jestem ale w ogole nie mam mdlosci to normalne ?

Powodzenia [emoji1377]
Chodzi Ci o wymioty ale przy braku mdlosc czy ogolnie o brak mdlosci?

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
Dziękujemy [emoji11]
Bylismy na usg i słyszeliśmy serducho! Mało zawałem nie skończyłam z emocji! [emoji3]
Termin mamy na 08.02 [emoji3]
A już tym razem podchodziłam strasznie zrezygnowana ale mój Mąż mnie przekonal żeby spróbować ostatni raz...

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
Gratulacje i brawo dla męża: )!

Witam się z Wami dzisiaj. Dziś dla nas sądny dzień, na 20 mamy wizytę u lekarza, powie nam co słuchać u naszego ziarenka ryżu, mam nadzieję, że rośnie zdrowo.
Jak z pierwszą wizytą u lekarza? Tata będzie mógł być obecny przy badaniu?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie maz wszedl razem ze mna i byl do konca.

Wrzucajcie zdjęcia z usg do wątku ze zdjęciami, potem łatwiej będzie do nich wrócić :)

Wy tez musicie kupić większe staniki? :O

Co do zaparć, to niestety i mnie dopadło :( W poprzedniej ciąży i po niej nie było żadnego problemu, a teraz masakra :(

reklama
Wrzucajcie zdjęcia z usg do wątku ze zdjęciami, potem łatwiej będzie do nich wrócić :)

Wy tez musicie kupić większe staniki? :O

Co do zaparć, to niestety i mnie dopadło :( W poprzedniej ciąży i po niej nie było żadnego problemu, a teraz masakra :(

Jest jakiś wątek ze zdjęciami?? chyba coś przegapiłam

Staniki pomału małe się robią, a już miałam miseczkę E to co będzie później? [emoji33]

Do góry