reklama
gosiunia:)
Fanka BB :)
Witam wszystkie nowe i już zadomowione mamusie. Mnie męczą bóle głowy. Ale to chyba przez niskie ciśnienie. Ja dziś na 15 idę do gina to trzymajcie kciuki.
Ruby_Charm
Witam się z Wami dzisiaj. Dziś dla nas sądny dzień, na 20 mamy wizytę u lekarza, powie nam co słuchać u naszego ziarenka ryżu, mam nadzieję, że rośnie zdrowo.
Jak z pierwszą wizytą u lekarza? Tata będzie mógł być obecny przy badaniu?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
martula1985
Ja wchodziłam sama ale po usg zapytałam czy mąż może wejść, bo byłam w tak ciężkim szoku że nic bym nie zapamiętała [emoji12]
coldold
Witam się z Wami dzisiaj. Dziś dla nas sądny dzień, na 20 mamy wizytę u lekarza, powie nam co słuchać u naszego ziarenka ryżu, mam nadzieję, że rośnie zdrowo.
Powodzenia [emoji1]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tata może wejść i zobaczyć obraz usg przynajmniej u mnie tak bylo przyjemnego podgladania!
Paraplu
@martula1985 a dziekuje u mnie bez zmian cyce bola, czasem brzuch zakluje i to tyle.
A u Ciebie?
@gosiunia:) powodzenia [emoji1377]
Co do zaparc to niby hormony ciazowe sprzyjaja zaparciom a u mnie na ta chwile jest lepiej niz normalnie. Nie to zebym miala problemy przed ciaza bo bylo wszystko okej, ale teraz jest lepiej, czesciej i regularniej [emoji16] nie ma to jak gadnie z rana o dwojce [emoji23]
@mysiaka92 u mnie waga tez bez zmian.
@Ruby_Charm powodzenia [emoji1377] a to czy bedzie mogl byc maz to zalezy od lezkarza.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A u Ciebie?
@gosiunia:) powodzenia [emoji1377]
Co do zaparc to niby hormony ciazowe sprzyjaja zaparciom a u mnie na ta chwile jest lepiej niz normalnie. Nie to zebym miala problemy przed ciaza bo bylo wszystko okej, ale teraz jest lepiej, czesciej i regularniej [emoji16] nie ma to jak gadnie z rana o dwojce [emoji23]
@mysiaka92 u mnie waga tez bez zmian.
@Ruby_Charm powodzenia [emoji1377] a to czy bedzie mogl byc maz to zalezy od lezkarza.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama