reklama
gosiunia:)
Fanka BB :)
To z wiekiem by się zgadzało u mnie. Teraz też by wypadała dziopka. Poczytałam trochę styczniówki żeby wiedzieć co nas czeka za miesiąc. I niektóre już znają płeć.
gosiunia:)
Ja mam przeczucie że będzie córka. A mąż najwyżej kupi sobie drugiego psa
ste
Początkująca w BB
Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt
Ja idę we wtorek na pierwszą wizytę, ale nie wiem czy lekarz ma sprzęt do usg w gabinecie. Pamiętam, że w poprzedniej ciąży jak byłam w 5 tyg + kilka dni było już serce. Jak teraz nie będzie usg to się umowie prywatnie, żeby się uspokoić trochę.
Jeśli chodzi o przewidywanie płci dziecka to moim zdaniem to tylko kwestia prawdopodobieństwa, zawsze mamy 50% szansy, że się sprawdzi
Jeśli chodzi o objawy to u mnie tylko zmęczenie i mdłości. Na mdłości pomaga mi leżenie i co dziwne jazda na rowerze Mam też problemy ze wzdęciami, ale to zawsze był mój problem. Także wieczorem wyglądam jak w zaawansowanej ciąży :/
Pierwszy raz tez w ciąży nie bolą mnie piersi. Są trochę większe, ale zupełnie bezbolesne.
Ja idę we wtorek na pierwszą wizytę, ale nie wiem czy lekarz ma sprzęt do usg w gabinecie. Pamiętam, że w poprzedniej ciąży jak byłam w 5 tyg + kilka dni było już serce. Jak teraz nie będzie usg to się umowie prywatnie, żeby się uspokoić trochę.
Jeśli chodzi o przewidywanie płci dziecka to moim zdaniem to tylko kwestia prawdopodobieństwa, zawsze mamy 50% szansy, że się sprawdzi
Jeśli chodzi o objawy to u mnie tylko zmęczenie i mdłości. Na mdłości pomaga mi leżenie i co dziwne jazda na rowerze Mam też problemy ze wzdęciami, ale to zawsze był mój problem. Także wieczorem wyglądam jak w zaawansowanej ciąży :/
Pierwszy raz tez w ciąży nie bolą mnie piersi. Są trochę większe, ale zupełnie bezbolesne.
Ruby_Charm
Zapomniałam dodać imię : Aleksandra, region : Wielkopolska
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu
Zapomniałam dodać imię : Aleksandra, region : Wielkopolska
Napisz mi na priv prosze bo tutaj szybko zgubie.
Jesli ktos chce dolaczyc do tabelki to prosze o privy bo tylko tak nie zgubie Waszych danych
Tabelke uaktualnie w weekend.
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Ruby_Charm
Ja cały czas marzyłam o dziewczynce, chciałam Małgosie, Kinge lub Klare. Ale odkąd wiem, że jestem w ciąży to nawet przeczuwam, że to będzie synek, sama jestem ciekawa co to będzie, ale takie mam przeczucia, jak mówię o nim [emoji14] Ja chciałbym Cezarego ale tatuś chce Staszka albo Sławka :O
marudka
Ja cały czas marzyłam o dziewczynce, chciałam Małgosie, Kinge lub Klare. Ale odkąd wiem, że jestem w ciąży to nawet przeczuwam, że to będzie synek, sama jestem ciekawa co to będzie, ale takie mam przeczucia, jak mówię o nim [emoji14] Ja chciałbym Cezarego ale tatuś chce Staszka albo Sławka :O
Ja mam Cezarego i nigdy nie żałowałam wyboru imienia jest super [emoji1305] dziewczyny ja wczoraj wylądowałam na IP bo miałam problemy. Z sercem musiałam wziąć połówkę leku i boje się ze zaszkodził chociaż lekarze twierdzą ze nie powinien [emoji30]czy tylko ja mam problemy z bardzo szybkim pulsem podobno na tle nerwowym ? Ale przed ciąża długo nie miałam.z tym problemów a teraz co chwile czuje się okropnie niby czytam ze normalny jest puls wyższy w ciazy a ja swój własny mam bardzo wysoki a do tego niskie ciśnienie i tak bez sensu nie ma jak z tym walczyć [emoji58]mój lekarz chce mnie zobaczyć dzisiaj stresuje się [emoji30] dali mi kroplówkę.z magnezu i potasu i lepiej się po niej poczułam ale strach został[emoji58]na dodatek ciagle budzę się koło 4 i nie mogę już spać ale z tego co widzę tylko ja mam problemy z bezsennością ? [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama