reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Ja dolacze do tabelki dopiero jak gin powie mi ze wsztstko jest ok.

Dzis od rana mam paskudny dzien powadzilam sie z moim mezem bo stwierdzil ze wrecam sie za bardzo w ciaze a mialam tego nie robic.
Wkorwi....m sie niesamowicie. Nawrzeszczalam na niego i sie poryczalam powiedzialam mu ze ma mi z oczu zejsc.

Tlumaczyl sie ze boi sie ze strace ciaze i sie zalamie.
Jak mu powiedzialam zeby poczytal sobie na necie to wskoczyl na mnie ze siedze na forum i w sieci i czytam i sie nakrecam.

Zawiodlam sie pierwszy raz tak na nim.
Siedze i rycze

reklama
Ja mam Cezarego i nigdy nie żałowałam wyboru imienia jest super [emoji1305] dziewczyny ja wczoraj wylądowałam na IP bo miałam problemy. Z sercem musiałam wziąć połówkę leku i boje się ze zaszkodził chociaż lekarze twierdzą ze nie powinien [emoji30]czy tylko ja mam problemy z bardzo szybkim pulsem podobno na tle nerwowym ? Ale przed ciąża długo nie miałam.z tym problemów a teraz co chwile czuje się okropnie niby czytam ze normalny jest puls wyższy w ciazy a ja swój własny mam bardzo wysoki a do tego niskie ciśnienie i tak bez sensu nie ma jak z tym walczyć [emoji58]mój lekarz chce mnie zobaczyć dzisiaj stresuje się [emoji30] dali mi kroplówkę.z magnezu i potasu i lepiej się po niej poczułam ale strach został[emoji58]na dodatek ciagle budzę się koło 4 i nie mogę już spać ale z tego co widzę tylko ja mam problemy z bezsennością ? [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Marudka ja tez punkt 4 i oczy jak 5 złoty

Ja może nie mam problemów z zaśnięciem, ale całą noc się przebudzam. Kilkanaście razy. Piersi bolą, jakoś niewygodnie. Do tego kręgosłup zaczął dawać o sobie znać.

A jeśli chodzi o imiona to chciałabym Anię, z chłopcem łatwiej, więcej imion mi się podoba. Wojtuś, Maciuś, Pawełek, Michałek. Wchodzą w grę wyłącznie "zwykłe" polskie imiona. Briany i Alanki to nie dla mnie.

Ja dolacze do tabelki dopiero jak gin powie mi ze wsztstko jest ok.

Dzis od rana mam paskudny dzien powadzilam sie z moim mezem bo stwierdzil ze wrecam sie za bardzo w ciaze a mialam tego nie robic.
Wkorwi....m sie niesamowicie. Nawrzeszczalam na niego i sie poryczalam powiedzialam mu ze ma mi z oczu zejsc.

Tlumaczyl sie ze boi sie ze strace ciaze i sie zalamie.
Jak mu powiedzialam zeby poczytal sobie na necie to wskoczyl na mnie ze siedze na forum i w sieci i czytam i sie nakrecam.

Zawiodlam sie pierwszy raz tak na nim.
Siedze i rycze

Mój mąż też musi dużo teraz znosić humorów. Nie ma czego mieć im za złe. Nie wiedzą i nigdy się nie dowiedzą co czuje kobieta. Z drugiej strony my nie wiemy co czują oni. A z trzeciej strony mamy prawo do histerii. Bo tak. :D

Ja sobie miejsca nie moge znalezc w lozku :( na dodatek synek spi obok i jest w poprzek lozka ze glowe ma obok moich kolan [emoji14]

Pyzunia faceci tak maja moj tez sie drze "przestan juz czytac te rzeczy bo potem ciagle jestes smutna"

Ja cały czas marzyłam o dziewczynce, chciałam Małgosie, Kinge lub Klare. Ale odkąd wiem, że jestem w ciąży to nawet przeczuwam, że to będzie synek, sama jestem ciekawa co to będzie, ale takie mam przeczucia, jak mówię o nim [emoji14] Ja chciałbym Cezarego ale tatuś chce Staszka albo Sławka :O

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
U nas będzie Kinga albo Laura ale to pierwsze jakoś z nazwiskiem lepiej brzmi. Jak chłopak to Jacek Paweł albo Damian

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam Cezarego i nigdy nie żałowałam wyboru imienia jest super [emoji1305] dziewczyny ja wczoraj wylądowałam na IP bo miałam problemy. Z sercem musiałam wziąć połówkę leku i boje się ze zaszkodził chociaż lekarze twierdzą ze nie powinien [emoji30]czy tylko ja mam problemy z bardzo szybkim pulsem podobno na tle nerwowym ? Ale przed ciąża długo nie miałam.z tym problemów a teraz co chwile czuje się okropnie niby czytam ze normalny jest puls wyższy w ciazy a ja swój własny mam bardzo wysoki a do tego niskie ciśnienie i tak bez sensu nie ma jak z tym walczyć [emoji58]mój lekarz chce mnie zobaczyć dzisiaj stresuje się [emoji30] dali mi kroplówkę.z magnezu i potasu i lepiej się po niej poczułam ale strach został[emoji58]na dodatek ciagle budzę się koło 4 i nie mogę już spać ale z tego co widzę tylko ja mam problemy z bezsennością ? [emoji12]

Może bierz więcej magnezu i tarczyce zbadaj?

Dziewczyny ale Wasi faceci mają rację. Ja już nie raz zdiagnozowalam sobie raka przez internet ;) Nie warto czytać wszystkiego bo w niczym Wam to nie pomoże a zaszkodzić może :)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny :) dziś u nas pada więc obudziłam się po 7, jak było ładnie to spałam max do 5.30 [emoji57] jak Wasze samopoczucie? Mnie mdli od rana, czuję takiego kapcia w buzi jak bym miesiąc chyba zębów nie myła [emoji37]

reklama

Ja może nie mam problemów z zaśnięciem, ale całą noc się przebudzam. Kilkanaście razy. Piersi bolą, jakoś niewygodnie. Do tego kręgosłup zaczął dawać o sobie znać.

A jeśli chodzi o imiona to chciałabym Anię, z chłopcem łatwiej, więcej imion mi się podoba. Wojtuś, Maciuś, Pawełek, Michałek. Wchodzą w grę wyłącznie "zwykłe" polskie imiona. Briany i Alanki to nie dla mnie.
@marudka a jaki masz puls? Też mam wysoki i też niskie ciśnienie. Jakie bierzesz leki? Ja mam czasem 110 w 1 ciąży brałam isoptim. Szczerze mówiąc nie wiem czy czułam różnice po lekach. Ja tak po prostu mam, nie na tle nerwowym.

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry