reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt:)
Ja idę we wtorek na pierwszą wizytę, ale nie wiem czy lekarz ma sprzęt do usg w gabinecie. Pamiętam, że w poprzedniej ciąży jak byłam w 5 tyg + kilka dni było już serce. Jak teraz nie będzie usg to się umowie prywatnie, żeby się uspokoić trochę.

Jeśli chodzi o przewidywanie płci dziecka to moim zdaniem to tylko kwestia prawdopodobieństwa, zawsze mamy 50% szansy, że się sprawdzi:D

Jeśli chodzi o objawy to u mnie tylko zmęczenie i mdłości. Na mdłości pomaga mi leżenie i co dziwne jazda na rowerze ;) Mam też problemy ze wzdęciami, ale to zawsze był mój problem. Także wieczorem wyglądam jak w zaawansowanej ciąży :/
Pierwszy raz tez w ciąży nie bolą mnie piersi. Są trochę większe, ale zupełnie bezbolesne.

Zapomniałam dodać imię : Aleksandra, region : Wielkopolska

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Napisz mi na priv prosze bo tutaj szybko zgubie.

Jesli ktos chce dolaczyc do tabelki to prosze o privy bo tylko tak nie zgubie Waszych danych :)

Tabelke uaktualnie w weekend.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Oj z tym planowaniem płci to różnie piszą. Trochę o tym czytałam. Próbowałam nawet jednym ze sposobów ale narazie musze poczekac czy mój sposób był celny ☺ jak juz będę znała płeć to wam napisze czy ten sposób był dobry hihi

Ja cały czas marzyłam o dziewczynce, chciałam Małgosie, Kinge lub Klare. Ale odkąd wiem, że jestem w ciąży to nawet przeczuwam, że to będzie synek, sama jestem ciekawa co to będzie, ale takie mam przeczucia, jak mówię o nim [emoji14] Ja chciałbym Cezarego ale tatuś chce Staszka albo Sławka :O

Ja cały czas marzyłam o dziewczynce, chciałam Małgosie, Kinge lub Klare. Ale odkąd wiem, że jestem w ciąży to nawet przeczuwam, że to będzie synek, sama jestem ciekawa co to będzie, ale takie mam przeczucia, jak mówię o nim [emoji14] Ja chciałbym Cezarego ale tatuś chce Staszka albo Sławka :O

Ja mam Cezarego i nigdy nie żałowałam wyboru imienia jest super [emoji1305] dziewczyny ja wczoraj wylądowałam na IP bo miałam problemy. Z sercem musiałam wziąć połówkę leku i boje się ze zaszkodził chociaż lekarze twierdzą ze nie powinien [emoji30]czy tylko ja mam problemy z bardzo szybkim pulsem podobno na tle nerwowym ? Ale przed ciąża długo nie miałam.z tym problemów a teraz co chwile czuje się okropnie niby czytam ze normalny jest puls wyższy w ciazy a ja swój własny mam bardzo wysoki a do tego niskie ciśnienie i tak bez sensu nie ma jak z tym walczyć [emoji58]mój lekarz chce mnie zobaczyć dzisiaj stresuje się [emoji30] dali mi kroplówkę.z magnezu i potasu i lepiej się po niej poczułam ale strach został[emoji58]na dodatek ciagle budzę się koło 4 i nie mogę już spać ale z tego co widzę tylko ja mam problemy z bezsennością ? [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry