Leila.jm
Fanka BB :)
To i ja się witam, dzisiaj miałam spać do oporu a tu przed 6 rano oczy jak reflektory. O dziwo czuje się wypoczeta i wyspana, pomimo że w nocy budzę się setki razy, bo a to kręgosłup, a to do toalety 2-3 razy (co mnie mega irytuje bo normalnie nigdy nie chodziłam w nocy), a to gorąco, a to piersi bolą. Generalnie noce mam masakryczne. Moja cera też coraz gorsza niestety... Co do imion to zawsze miałam wiele typów męskich, ale że teraz ma być międzynarodowe, to pojawił się problem i mam typy żeńskie a męskich narazie brak. Będziemy się głowić, jak poznamy płeć
A co do szukania na forach i u doktora Google odpowiedzi na nasze wątpliwości i pytania, to niestety zawsze do niczego dobrego nie prowadzi (wiem to z autopsji hehe), tylko się gorzej stresujemy i dołujemy. Ja już się nauczyłam że że wszystkim tylko do mojego doktora i jemu ufam bezgranicznie, a co ma być to i tak będzie - przeznaczenie.
Od kilku dni próbuję się zmobilizować do sprzątania ale jak patrzę na ten coraz większy bałagan to jeszcze bardziej mi się nie chce hehe. Marzę o sprzataczce która to ogarnie [emoji1]
A co do szukania na forach i u doktora Google odpowiedzi na nasze wątpliwości i pytania, to niestety zawsze do niczego dobrego nie prowadzi (wiem to z autopsji hehe), tylko się gorzej stresujemy i dołujemy. Ja już się nauczyłam że że wszystkim tylko do mojego doktora i jemu ufam bezgranicznie, a co ma być to i tak będzie - przeznaczenie.
Od kilku dni próbuję się zmobilizować do sprzątania ale jak patrzę na ten coraz większy bałagan to jeszcze bardziej mi się nie chce hehe. Marzę o sprzataczce która to ogarnie [emoji1]