reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Dziewczyny ciaza potwierdzona beta tylko martwie sie bo niska 90.75 niby mieszcze sie w przedziale ale i tak sie martwie

Tydzień 3 5,8 - 71,2 mlU/ml
Tydzień 4 9,4 - 750 mlU/ml

reklama
@pyzunia86 ale przyrosty się liczą. Powtarzasz betę?

Ja nie robię żadnych badań. Zrobię je przed ewentualną kolejną wizytą. Ciśnienie tylko badam jak czujęże coś nie tak, z ciekawości bardziej, ale mam dobre.

Poczytuję Was cały czas, ale nie miałam z pracy czasu odpisać. Jeśli chodzi o samopoczucie...hmmm U mnie masakra, od rana do wieczora mdłości.W pracy ostatnio wymiotowałam kilka razy no i tak brak apetytu ,bolące piersi i zmienny humor. Pewnie bedzie dziewczyna bo przy pierwszej ciąży dawało mi popalić do 5 miesiąca. A z dobrych informacji MAMY SERDUSZKO ;);) Dziś byłam na wizycie u lekarza widać już maluszka ma niecały centymetr, serduszko bije. To najważniejsze że jest z nami.Według lekarza to 6 tydzień 4 dzień ;) I do kontroli znów za tydzień. Obym dostała już l4 bo przy swojej pracy mdłości nie wskazane.....

Poczytuję Was cały czas, ale nie miałam z pracy czasu odpisać. Jeśli chodzi o samopoczucie...hmmm U mnie masakra, od rana do wieczora mdłości.W pracy ostatnio wymiotowałam kilka razy no i tak brak apetytu ,bolące piersi i zmienny humor. Pewnie bedzie dziewczyna bo przy pierwszej ciąży dawało mi popalić do 5 miesiąca. A z dobrych informacji MAMY SERDUSZKO ;);) Dziś byłam na wizycie u lekarza widać już maluszka ma niecały centymetr, serduszko bije. To najważniejsze że jest z nami.Według lekarza to 6 tydzień 4 dzień ;) I do kontroli znów za tydzień. Obym dostała już l4 bo przy swojej pracy mdłości nie wskazane.....
Cudownie, że jest serduszko! Gratuluję :-)

reklama
Już po wizycie. Plamienie (które było tylko na papierze) mogłoby przez mała infekcje, która mam. Wg usg 6t0d (1 dzień różnicy), zarodek 0,34cm z bijacym serduszkiem!!! Stwierdziła, że ciąża rozwija się prawidłowo i nie mam się tyle stresować :)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry