reklama
DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Ej...przecież ja też tak mam raz bolą,raz nie nie tracę wiary w fasolkę "albo fasolki"Tak :/ nadal sa pelne ale nic nie bola. Wczoraj bolaly.
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Moi synowie też jeszcze nie wiedzą.Cześć dziewczyny Wpadłam się tylko przywitać [emoji4]Mam nadzieje ze u was wszystko w porządku
Nadrobie zaległości w weekend bo ten tydzień był dla nas mega zabiegany Ale na szczęście już piątek jutro [emoji4]
Dopadły mnie mdłości poranne Musze wstawać conajmniej ze 2 godziny wcześniej zanim wyjdę do pracy żeby w miarę dojść do siebie [emoji6]
Super ze juz niektóre z was widziały maleństwa na USG Ja muszę jeszcze ze 2 tygodnie poczekać
Dzieciaki moje jeszcze nic nie wiedza ze jestem w ciąży I nie wiem kiedy im mam to powiedzieć Strasznie się boje ze coś może znów pójść nie tak i będą to przezywać tak jak ostatnio
Chyba im powiemy dopiero po połówkowym usg o ile sami się wczzesniej nie domyśla [emoji6]
Trzymajcie się cieplutko
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Powiedzieliśmy tylko moim rodzicom, teściowej i mojej przyjaciółce.
Izula a ty rocznik 85?ja też [emoji2] i 2 synkow na stanie [emoji4]
U mnie nadal ból cycków i czasem cmienie podbrzusza... Mdłości na razie mnie omijają ale od tygodnia polgodzinna drzemka w ciągu dnia musi być.
Napisane na HTC U Play w aplikacji Forum BabyBoom
mavika
Może odpoczywająTak :/ nadal sa pelne ale nic nie bola. Wczoraj bolaly.
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
@Mysiakaa92 ale zrobiłaś ta betę już? spada?
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Mamazbb
Hej dziewczyny
Mysiaka trzymam kciuki aby wyniki byly dobre i dzidzia jednak rozwijala sie prawidlowo! A kiedy teraz masz lekarza?
Ja przelozylam wizyte na srode 21.06 mam nadzieję ze bedzie juz widac serduszko i bede wtedy spokojniejsza! Brzuch dalej pobolewa..
Miłego dnia
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mysiaka trzymam kciuki aby wyniki byly dobre i dzidzia jednak rozwijala sie prawidlowo! A kiedy teraz masz lekarza?
Ja przelozylam wizyte na srode 21.06 mam nadzieję ze bedzie juz widac serduszko i bede wtedy spokojniejsza! Brzuch dalej pobolewa..
Miłego dnia
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu
@mysiaka92 powodzenia z beta [emoji1377]
@mavika urlop na zadanie sobie wziely [emoji23]
@DorciaMamaOlka dajesz mi nadzieje [emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@mavika urlop na zadanie sobie wziely [emoji23]
@DorciaMamaOlka dajesz mi nadzieje [emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama