Cześć dziewczyny, ja jestem wyjątkowo spokojna i to mnie dziwi, bo przecież jestem po 3 poronieniach. Jestem z siebie dumna, że wytrzymałam i nie poszłam od razu na usg, idę dopiero we wtorek i to będzie 7 tc i już wszystko powinno być. Jak nie będzie to niestety wiem co to oznacza. Wychodzę z założenia, że histeryzowanie nie pomoże ani mi, ani dziecku i cieszę się tym co jest. Nie mamy wpływu na to co będzie to po co się spinać?
reklama
gosiunia:)
Fanka BB :)
A ja wracam z młodszą córka od lekarza. Ma szkarlatynę. Masakra.
mavika
Koniecznie daj znać jak wyjdziesz!Cześć dziewczyny wynik mojej dzisiejszej bety to 54013 czyli wzrasta dobrze a teraz czekam w kolejce do ginekologa bardzo chciałabym żeby było już serduczko
Minia86
Widzę, że w większości jesteśmy przewrazliwione ja się martwilam w nocy, że przy odkladaniu 2latka do łóżeczka nic nie zakulo, a przeważnie coś czułam. Piersi też jakby mniej bolą, ale doszły mdłości więc chyba nie ma co panikowac. Ah te baby- nie dogodzisz u mnie wizyta 20tego, będzie 6t3d. Po cichu liczę na serduszko choć wiem, że może być za wczeznie. Młody spi, a mąż robi pizze
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Cudownie! Gratuluję .Mojej dzidzi już serduszko bije super przeżycie najlepszy dźwięk jaki kiedykolwiek słyszałam <3