reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Cześć dziewczyny Wpadłam się tylko przywitać [emoji4]Mam nadzieje ze u was wszystko w porządku
Nadrobie zaległości w weekend bo ten tydzień był dla nas mega zabiegany Ale na szczęście już piątek jutro [emoji4]
Dopadły mnie mdłości poranne Musze wstawać conajmniej ze 2 godziny wcześniej zanim wyjdę do pracy żeby w miarę dojść do siebie [emoji6]
Super ze juz niektóre z was widziały maleństwa na USG Ja muszę jeszcze ze 2 tygodnie poczekać
Dzieciaki moje jeszcze nic nie wiedza ze jestem w ciąży I nie wiem kiedy im mam to powiedzieć Strasznie się boje ze coś może znów pójść nie tak i będą to przezywać tak jak ostatnio
Chyba im powiemy dopiero po połówkowym usg o ile sami się wczzesniej nie domyśla [emoji6]
Trzymajcie się cieplutko

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Moi synowie też jeszcze nie wiedzą.
Powiedzieliśmy tylko moim rodzicom, teściowej i mojej przyjaciółce.

Izula a ty rocznik 85?ja też [emoji2] i 2 synkow na stanie [emoji4]

U mnie nadal ból cycków i czasem cmienie podbrzusza... Mdłości na razie mnie omijają ale od tygodnia polgodzinna drzemka w ciągu dnia musi być.

Napisane na HTC U Play w aplikacji Forum BabyBoom

Mendi witaj!
Chyba zacznę od wprowadzenia ryb. A mięso.. Hmm zobaczę jak organizm zareaguje.

Napisane na HTC U Play w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny:)
Mysiaka trzymam kciuki aby wyniki byly dobre i dzidzia jednak rozwijala sie prawidlowo! A kiedy teraz masz lekarza?

Ja przelozylam wizyte na srode 21.06 mam nadzieję ze bedzie juz widac serduszko i bede wtedy spokojniejsza! Brzuch dalej pobolewa..

Miłego dnia :)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry