gosiunia:)
Fanka BB :)
@mysiaka92 to staraj się jak najwięcej odpoczywać. Wiem że synuś nie rozumie ale może sobie poradzicie. Może wytrzymasz do jutrzejszej wizyty.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odpoczywam az do zwariowania.. Musze sie czyms zajac bo za duzo myślę@mysiaka92 to staraj się jak najwięcej odpoczywać. Wiem że synuś nie rozumie ale może sobie poradzicie. Może wytrzymasz do jutrzejszej wizyty.
Tak wyliczył dziś 6t1d serduszka jeszcze nie było ale umówiona jestem na 21.06 i wtedy już powinno się coś pojawić . Wtedy tez będzie robił na lepszym sprzęcie . [emoji846]a jak u Ciebie kiedy podglądanko ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wczoraj miałam USG i dzidzia miała 0.53 cm. Usg pokrywa się z omhej, u mnie - jak lekarz twierdził po milimetrowym obrazie usg było to 3,5 tyg- jeszcze nie wyraźnie, podkreślił, że musimy poczeka czy się rozwinie i... teoretycznie wczoraj powinno być skończone 5 tyg, a z obrazu usg - rozm. 1cm - wynika iż ro 7tc?! WOW, albo mały rośnie jak szalony albo straciłam gdzieś 2 tyg, czy któraś z was miała podobnie?
Nie wylicza terminu z miesiączki bo nie miałam go juz 2 miesiące przed poczęciem
Liczyłam że już usłyszysz serduszko ale do 21 niedaleko (to dzień urodzin mojego męża więc musi być Szczesliwy ) ja podglądać będę jutro i dopada mnie ten sam stres co Ciebie. Lekarz mi mówił że tydzień od mojej bety może już bić serce więc po cichu mam nadzieję że usłyszę jutro robiłaś jeszcze betę przed wizytą czy tylko te 2razy?
Robiłam w sumie trzy razy i było ok i więcej już nie robiłam . Mój mi powiedział ze 7-8 tydzień na serduszko i ze mam się nie stresować tylko myśleć pozytywnie . Oj to czekam jutro na dobre wieści od Ciebie [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cudownie ❤❤❤