reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Hej dziewczyny. Mam do Was pytanie w którym tygodniu widziałyście już malutki zalążek człowieczka na swoich usg. Mi według okresu wychodzi 6-7 tydzień Byłam dziś na wizycie kontrolnej i na usg nadal widać tylko pęcherzyk i lekarz stwierdził że wygląda to na 5 tydzień. ( że możliwe że owulacja się przesunęła bo miałam nieregularne miesiączki i pózniej doszło do zapłodnienia niż wylicza okres ) A już miałam nadzieje że coś bedzię widać teraz się boje żeby jajo nie było puste albo żeby się rozwój nie zatrzymał.Nie wiem sama....:oo:Bede miała o czym myśleć do 19 czerwca bo znów muszę przyjść kniecznie na usg.

reklama
Hej dziewczyny. Mam do Was pytanie w którym tygodniu widziałyście już malutki zalążek człowieczka na swoich usg. Mi według okresu wychodzi 6-7 tydzień Byłam dziś na wizycie kontrolnej i na usg nadal widać tylko pęcherzyk i lekarz stwierdził że wygląda to na 5 tydzień. ( że możliwe że owulacja się przesunęła bo miałam nieregularne miesiączki i pózniej doszło do zapłodnienia niż wylicza okres ) A już miałam nadzieje że coś bedzię widać teraz się boje żeby jajo nie było puste albo żeby się rozwój nie zatrzymał.Nie wiem sama....:oo:Bede miała o czym myśleć do 19 czerwca bo znów muszę przyjść kniecznie na usg.

W pierwszej ciąży zarodek było widac w 5t4d - wyżej w postach możesz zobaczyc zdjecie, bo teraz 6-7 tydzień i sam pęcherz. Ale teraz akurat wiem kiedy doszło do zapłodnienia - po stosunku 14 maja, wiec mała obsuwa. Moze tez sprzęt gorszy. Poczekam do kolejnej wizyty, która mam 5 lipca, tez sie boje, ale lekarz kazał nie panikować, powiedziała, ze odczyt usg w normie. Wiec moze faktycznie dysponuje gorszym sprzętem niż lekarz, do którego jeździłam w pierwszej ciąży. Kusi mnie, zeby iść do niego na usg, ale nie chce latać po dziesięciu ginekologach i sie tylko denerwować

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

f2w33e3kaecxqxsl.png

mhsv3e5e6jjcv2wd.png

3nr50tsdor35ph2b.png

kjmne6ydff517wxw.png

CupCake - Ja przy pierwszej ciąży dowiedziałam się dopiero w około 7-8 tygodnia więc nie było problemu bo było już widać co nieco.... Potem wizyta w 11 tygodniu to już całkiem było widać...A dziś nastawiłam się że już serduszko bedzie ale dalej trzeba czekać czy wszystko się dobrze rozwija.
mysiaka92 - No możliwe że owulacja się opózniła i na kolejnej wizycie bedzie już widać. Tego się trzymajmy.Współczuję plamień ale bądz dobrej myśli. Moje koleżanki też plamiły do 3 miesiąca a dziś mają bobaski przy sobie.

[emoji112][emoji112][emoji112][emoji112] o jak fajnie [emoji846]prawie zeszłam dziś na zawał na USG ale jest dobrze [emoji846]

Widziałam już na drugiej grupie i gratulowalam. Bardzo się ciesze❤️
I jak w końcu Twój lekarz liczy co do dnia nie w tygodniach bo się zastanawiałas. Serduszka jeszcze nie słyszałaś dziś?

reklama
Widziałam już na drugiej grupie i gratulowalam. Bardzo się ciesze[emoji173]️
I jak w końcu Twój lekarz liczy co do dnia nie w tygodniach bo się zastanawiałas. Serduszka jeszcze nie słyszałaś dziś?

Tak wyliczył dziś 6t1d serduszka jeszcze nie było ale umówiona jestem na 21.06 i wtedy już powinno się coś pojawić . Wtedy tez będzie robił na lepszym sprzęcie . [emoji846]a jak u Ciebie kiedy podglądanko ?

Do góry