reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Ja biore tylko femibion. Kwasu foliowego ma 0.4 tak sie zastanawiam czy powinnam jeszcze cos brac ? Niektore tyle stosuja witamin

Ja też biorę tylko kompleks witamin w ciąży, dodatkowo jedynie magnez. Ale w pierwszej ciąży też tak brałam i było wszystko ok

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

f2w33e3kaecxqxsl.png

mhsv3e5e6jjcv2wd.png

3nr50tsdor35ph2b.png

kjmne6ydff517wxw.png

reklama
1497278696-aaaaaa.jpeg

Zobaczcie dziewczyny - znalazłam pierwsze usg mojego syna - 5t4d - prawda, że w pęcherzu widać już zarodek?

f2w33e3kaecxqxsl.png

mhsv3e5e6jjcv2wd.png

3nr50tsdor35ph2b.png

kjmne6ydff517wxw.png

Do mojej pierwszej wizyty pozostal tydzien. Mamusie, ktore maja juz dzieci - sprawdzila wam sie plec z chinskim kalendarzem?

@monmon jakbyś zobaczyła moje pudełko z witaminami które biorę już kilka lat to byś dopiero zbierała szczęke z podłogi :) Co do płci nie pamiętam czy w ogóle to sprawdzałam.

@Cupcake nie doszukuj się na siłę

Do mojej pierwszej wizyty pozostal tydzien. Mamusie, ktore maja juz dzieci - sprawdzila wam sie plec z chinskim kalendarzem?

Kiedys z ciekawości sprawdziłam i z synem się pokryło [emoji6] teraz wychodzi córka, ale zobaczymy - szczerze mówiąc podchodzę do takich rzeczy z przymkniętym okiem

f2w33e3kaecxqxsl.png

mhsv3e5e6jjcv2wd.png

3nr50tsdor35ph2b.png

kjmne6ydff517wxw.png

reklama
Do góry