reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Ciąża pierwsza, jeśli chodzi o objawy to ból piersi i brzuch pobolewa od czasu do czasu jak na miesiączkę i jak kichne albo kaszle to potrafi mocni zabiłem z boku brzucha ale to chyba więzadła. No i nie wiem jak Wy mój brzuch mimo tego że przed ciąża byl płaski to wystarczy że napije się czegoś albo zjem i już jest wystające kulka

I moja pierwsza. Większość dziewczyn tutaj to już doświadczone mamy :). Te wzdęcia na razie są najgorsze :D Rano mam płaski brzuch a wieczorem czuję się jak balon. ratuje się herbatką z kopru. :)

reklama
Ja się z Wami juz żegnam, początek poronienia, mam czekać na oczyszczenie

życzę wszystkim spokojnej ciąży

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się z Wami juz żegnam, początek poronienia, mam czekać na oczyszczenie

życzę wszystkim spokojnej ciąży

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Flower [emoji20][emoji20][emoji20] ściskam mocno!!!! Nie ma dobrych slow, wiec nie będę Cie pocieszać...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

f2w33e3kaecxqxsl.png

mhsv3e5e6jjcv2wd.png

3nr50tsdor35ph2b.png

kjmne6ydff517wxw.png

@mysiaka92 ja generalnie po odstawieniu tabletek mam długie cykle, a zanim odstawiłam nie miałam @ wcale od porodu. W dodatku karmie cały czas starszego syna piersią, więc też to się chyba trochę przekłada na gospodarkę hormonalną. No cóż, musimy byc dobrej myśli kochana, zobaczymy co z tego bedzie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry