reklama
Mamazbb
Fanka BB :)
Flower oby wszystko bylo ok!!! Trzymam kciuki!! A zdjecie cudne!! niech zdrowo rośnie!!!
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Forum BabyBoom mobile app
DorciaMamaOlka
Dziewczyny a może macie jakieś krwiaki? I dlatego plamicie?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
monmon
Piekne zdjecie ! Ja jeszcze troszke ponad tydzień i może tez się tskim pochwale!
Dziewczyny gratuluję pięknych fotek :-) naprawdę niesamowite ze z tych Kropeczek wyrastają cudowne dzieciaki :-)
Co do brzuszka w 11/12 tyg może być już coś widać podobno choć u mnie np za żadnym razem na tym etapie nic nie było widać ale to już "zasługa" całodobowych mdłości i niechęci do jedzenia..
Ja zaliczyłam popołudniowa drzemkę, teraz coś mnie brzuch boli i z jednej strony wiem ze tak niby może być a z drugiej to zaczynam się denerwować :-S
Co do brzuszka w 11/12 tyg może być już coś widać podobno choć u mnie np za żadnym razem na tym etapie nic nie było widać ale to już "zasługa" całodobowych mdłości i niechęci do jedzenia..
Ja zaliczyłam popołudniowa drzemkę, teraz coś mnie brzuch boli i z jednej strony wiem ze tak niby może być a z drugiej to zaczynam się denerwować :-S
reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Flower oby to krwawienie nie było poważne!!!!Zdjecie fasolki masz cudne
Duszek30 szkoda że nie dołączysz do nas,nowy cykl się zaczął nowe nadzieje i szanse
Sylviia i Twoja fasolinka jest śliczna
Co do brzuszków to wiadomo że u każdej będzie inaczej i wiele czynników będzie mieć wpływ na brzuszek.Z każda kolejna ciążą brzuszek może się pokazać szybko ale też nie musi,budowa kobiety też będzie mieć duże znaczenie,mnie szybko brzuszek się pokazał w drugiej ciąży tylko że Ja niska jestem i to ma też pewnie wpływ na to a i w każdej ciąży sporo tyłam mimo że się nie objadałam,z pierwszym 25kg a z drugim 20kg,waga startową teraz mam taką jak w pierwszej ciąży 58kg.
Oj ale sobie dzisiaj pospałam popołudniu z synkiem chyba ze 2,5h [emoji16]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Duszek30 szkoda że nie dołączysz do nas,nowy cykl się zaczął nowe nadzieje i szanse
Sylviia i Twoja fasolinka jest śliczna
Co do brzuszków to wiadomo że u każdej będzie inaczej i wiele czynników będzie mieć wpływ na brzuszek.Z każda kolejna ciążą brzuszek może się pokazać szybko ale też nie musi,budowa kobiety też będzie mieć duże znaczenie,mnie szybko brzuszek się pokazał w drugiej ciąży tylko że Ja niska jestem i to ma też pewnie wpływ na to a i w każdej ciąży sporo tyłam mimo że się nie objadałam,z pierwszym 25kg a z drugim 20kg,waga startową teraz mam taką jak w pierwszej ciąży 58kg.
Oj ale sobie dzisiaj pospałam popołudniu z synkiem chyba ze 2,5h [emoji16]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom