reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Aaaa no i moje usg

IMG_20170610_161239.jpg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170610_161239.jpg
    IMG_20170610_161239.jpg
    54,3 KB · Wyświetleń: 556
reklama
Dziewczyny gratuluję pięknych fotek :-) naprawdę niesamowite ze z tych Kropeczek wyrastają cudowne dzieciaki :-)
Co do brzuszka w 11/12 tyg może być już coś widać podobno choć u mnie np za żadnym razem na tym etapie nic nie było widać ale to już "zasługa" całodobowych mdłości i niechęci do jedzenia..
Ja zaliczyłam popołudniowa drzemkę, teraz coś mnie brzuch boli i z jednej strony wiem ze tak niby może być a z drugiej to zaczynam się denerwować :-S

reklama
Flower oby to krwawienie nie było poważne!!!!Zdjecie fasolki masz cudne ;)
Duszek30 szkoda że nie dołączysz do nas,nowy cykl się zaczął nowe nadzieje i szanse ;)
Sylviia i Twoja fasolinka jest śliczna :)

Co do brzuszków to wiadomo że u każdej będzie inaczej i wiele czynników będzie mieć wpływ na brzuszek.Z każda kolejna ciążą brzuszek może się pokazać szybko ale też nie musi,budowa kobiety też będzie mieć duże znaczenie,mnie szybko brzuszek się pokazał w drugiej ciąży tylko że Ja niska jestem i to ma też pewnie wpływ na to :) a i w każdej ciąży sporo tyłam mimo że się nie objadałam,z pierwszym 25kg a z drugim 20kg,waga startową teraz mam taką jak w pierwszej ciąży 58kg.
Oj ale sobie dzisiaj pospałam popołudniu z synkiem chyba ze 2,5h [emoji16]

85993e3kc6ximwei.png

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Do góry