gosiunia:)
Fanka BB :)
Flower będzie dobrze. Teraz postaraj się poodpoczywać. A jakby coś to od razu na ip.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy serdecznie ☺Witam, wszystkie przyszle mamy, jestem tu nowa mam na imie Anita i mam prawie 27 lat, mam 6 letnia coreczke, i niestety 2 poronienia w 2013 i 2015 r, 1 czerwca test pokazal mi upragnione 2 kreseczki i z calych sil trzymam kciuki by tym razem sie udalo utrzymac ciaze, pomyslalam w grupie przetrwac latwiej
Kochana myśl pozytywnie, wszystko będzie dobrze. Może musisz troszkę zwolnić tempo? Wiem że to ciężkie ale musimy też myśleć o sobie ❤❤❤no i super, widzisz na spokojnie, wczesna ciaza wiec dlatego nie znalazl
bardzo ladny wynik
uuuu wspolczuje, trzymam kciuki za kolejny cykl
witajcie nowe mamusie
a ja dzis mialam ciezki i nerwowy dzien
chyba Wam nie pisalam ale w niedziele zginela w wypadku moja uczennica (16lat) wiec caly ten tydzien trudny, a dzis biegalam troche bo papiery musialam porobic i okazalo sie ze jutro pogrzeb i tez trzeba bylo kilka spraw ogarnac, potem szybko po zakupy , do domu bo zaraz i tak musialam wyjsc na festyn do mlodego do przedszkola, poszlam w domu do toalety i zobaczylam krew jak sie wycieralam przerazilam sie bardzo bo byla zywa nie brazowa, moze nie bylo jej jakos za duzo ale to byla krew! Poszlam do przedszkola bo mlody tak na to czekal, po festynie juz bylam umowiona do pediatry bo on od tygodnia ma chrype, u lekarza poszlam do toalety i czysto, wrocilam do domu i czysto! Przestraszylam sie bardzo ale mam nadzieje ze to nic powaznego. Jak powtozy sie w weeknd to pojase na ip a jak nie to poczekam do poniedzilku na wizyte
Kochana myśl pozytywnie, wszystko będzie dobrze. Może musisz troszkę zwolnić tempo? Wiem że to ciężkie ale musimy też myśleć o sobie ❤❤❤