reklama
Izula85
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny
U nas wszystko dobrze
Urlop w Pl super mija Dzieciaaki mega zadowolone My zreszto tez
No i najważniejsze
Miałam dzisiiaj USG Wszystko jest super Termin znów się przesunął nas 04/02 Dzidzia wazy 200g No i przeczucie nas nie zawiodło Będzie CHŁOPIEC [emoji173]️[emoji173]️ Przesady jednak nie u każdego się sprawdzają Ja jem codziennie słodycze i to dużo S. Włosy wcale szybciej mi nie rosną [emoji6]
Mam nadzieje ze u was wszystko dobrze Odezwę się w następnym tygodniu jaak już będziemy w domku
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
U nas wszystko dobrze
No i najważniejsze
Miałam dzisiiaj USG Wszystko jest super Termin znów się przesunął nas 04/02 Dzidzia wazy 200g No i przeczucie nas nie zawiodło Będzie CHŁOPIEC [emoji173]️[emoji173]️ Przesady jednak nie u każdego się sprawdzają Ja jem codziennie słodycze i to dużo S. Włosy wcale szybciej mi nie rosną [emoji6]
Mam nadzieje ze u was wszystko dobrze Odezwę się w następnym tygodniu jaak już będziemy w domku
@Syla88 gratuluje synusia!
5 lat to jeszcze nie jest duża różnica, ale wydaje mi się, że 10-latek z 19-latkiem nie maja ze sobą wiele wspólnego jednak. Ja mam siostrę, dzielą nas 2 lata i do dziś jest mi jedną z najbliższych osób. Dorastając byłyśmy na podobnych etapach, miałyśmy wspólne tematy do rozmów i podobne rozterki. Tego bym właśnie chciała dla moich córek.
5 lat to jeszcze nie jest duża różnica, ale wydaje mi się, że 10-latek z 19-latkiem nie maja ze sobą wiele wspólnego jednak. Ja mam siostrę, dzielą nas 2 lata i do dziś jest mi jedną z najbliższych osób. Dorastając byłyśmy na podobnych etapach, miałyśmy wspólne tematy do rozmów i podobne rozterki. Tego bym właśnie chciała dla moich córek.
Muszę, muszę coś ze sobą zrobić bo jednak dwa lata bycia w domu uwsteczniato szukaj szukaj sprzetu, bo bedziesz pstrykac malej kruszynce w lutym takim maluchom najłatwiej robic, caly czas spia, mojemu robilam ostatnio do 2 mcy, ja tez apatarka i od niecalych dwoch lat juz niestety nie pstrykam tak namietnie, bo nie mam czasu,a lubie plener, fotografowac nature ,ptaki owady itd. wiec witaj w klubie i nie łam sie jak kochasz fotografie to wrocisz do tego na pewno.
Ja nie wiem czy czuję się na siłach. Jak pisałam wcześniej życie zdecydowało za nas... Poza tym przyświeca mi myśl, żeby nie siedzieć w domu długo, moja Mama ma nas troje rocznikowo co 4 o 3 lata i ponad 10 lat była w domu a my mamy nadzieję, że odbębnię te kilka lat, dzieci pójdą do przedszkola, a ja będę mogła wrócić do pracy i do normalnego życia@ana. życzę, żeby marzenia się spełniły
Ja tez mieszkam z wyboru poza miastem i nie wyobrażam sobie inaczej.
@AlexF kreatywnego masz synka Ja nie czułam się na siłach, żeby mieć dzieci z małą różnica wieku. Szczerze powiedziawszy zanim mała poszła do przedszkola, to byłam pewna, ze zostanie jedynaczką, tak mi dała popalić.
@Dotkass jak Twoje dziewczynki się dogadują? My chcieliśmy różnice maks. 5 lat, żeby dzieci miały ze sobą dobry kontakt.
@AnnWiO Odstawiłam duphason 3 tygodnie temu, dopiero przez Twój wpis uzmysłowiłam sobie, ze moja cera wróciła do formy. Wcześniej miałam wyprysk na wyprysku, fatalnie to wyglądało. W pierwszej ciąży nie miałam żadnych problemów z cerą, ale lekarstw nie brałam...
@gosiunia:) Potwierdzasz te zasady? Ja jestem bardzo ciekawa jak to będzie z dwójką, już się nie mogę doczekać!
Ja właśnie zawodowo parłam do przodu, a teraz to wszystko zostawiłam bo chcę ogarnąć dzieci i wtedy działać, w moim zawodzie powrót np na rok do pracy jest bezsensem, a że chcę ją zmienić to już wogóle nie byłoby jak pomyśleć o drugim Bobo, a choć w pierwszej ciąży zarzekałam się, że nigdy więcej to jednak bardzo chcemy, żeby nasz syn miał brata lub siostrę! Ale wiesz my już będziemy działać zawodowo, dzieci będą odchowane, a niektóre dziewczyny będą dopiero decydować się na kolejne dzieci lub nie zdążą się zdecydować. Jakoś damy radę, każdy planuje pod siebie, a że my takie kamikdze jesteśmy to już nam nikt nie przegadaWitam nowe mamusie!
@AlexF też odkładam ambitniejsze plany zawodowe, tak to jest chyba, ze coś za coś... Jesteśmy w jednym wieku, uważam, ze jeszcze sobie odbijemy
Dotkass dzięki, Ty to potrafisz podnieść na duchu i postawić do pionu jednocześnie
Sylviia ja bym pojechała, chociażby po to, żeby sprawdzić, dziwię się, że rodzinny nic o tym nie powiedział bo może dał skierowanie w razie pogorszenia, a tak to jakaś masakra...
Gratuluję małego mężczyzny w brzuchuDziewczyny dziękuje za kciuki! Ja juz po wizycie. Zapytałam czy możemy płeć podejrzeć. Pani Doktor powiedziała, ze jesli sie dobrze ułoży to sie dowiemy.
Rozłożył nogi i chłopak!!!!!
Na 99,9% bedzie chłopak. Bardzo sie cieszę a narzeczony oszaleje
Tylko ze on chce niespodziankę. Jak bedzie pytał czy cos wiem to powiem ze wiem, podejrzewam ze nie wytrzyma
Ale sie cieszę!!!!!
Czyli przeczucia nie zawiodły. Nie ciągnie do słodkiego i włosy rosną jak szalone wszędzie.
W pierwszej rosły jak szalone i jest syn. Teraz pomaluśku, ledwie odrastają i też marzę o córciJa w pierwszej ciąży dziwiłam się że włosy mi nie odrastają po depilacji, urodziłam syna.Teraz rosną jak szalone,płci nie znam jeszcze,marzę o córci.
Gratuluję syna!!Cześć dziewczyny
U nas wszystko dobrze
No i najważniejsze
Jej jakiś armagedon chłopaków na forum!
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
@Izula85 gratuluje [emoji6]
@Ritta2014 mam znajoma, która ma trójkę rodzeństwa i o dziwo z siostra najmłodsza dogaduje się najlepiej (roznica jest coś koło 7-9 lat bodajże)...roznica to jest 27 lat [emoji12]...moj R ma brata przyrodniego starszego od naszej Amelki o 3 mce [emoji23], co za tym idzie moj teściu w tym samym roku został jednocześnie ojcem po ra drugi i dziadkiem po raz pierwszy [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Ritta2014 mam znajoma, która ma trójkę rodzeństwa i o dziwo z siostra najmłodsza dogaduje się najlepiej (roznica jest coś koło 7-9 lat bodajże)...roznica to jest 27 lat [emoji12]...moj R ma brata przyrodniego starszego od naszej Amelki o 3 mce [emoji23], co za tym idzie moj teściu w tym samym roku został jednocześnie ojcem po ra drugi i dziadkiem po raz pierwszy [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
reklama
KasiaK89
Fanka BB :)
Co do różnic wiekowych, to ja mam jednego brata w wieku 36 lat, ja 28 i młodszy brat 16. Między braćmi 20 lat różnicy i wiecie co.. Niektórzy to nam zazdroszczą, że mamy ze sobą takie super kontakty, jeden za drugim w ogień by wpadł. Zawsze chciałam mieć też siostrę, ale tych moich dwóch braci to za nic w świecie bym nie zamieniła uprzedzajac pytania, mama miała 43 lata jak urodziła trzecie dziecko była to najpiękniejsza wpadka jaka mogła się zdarzyć