reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Dziewczyny ja mówię ze swojej perspektywy :pFajnie było dorastać z siostra, która była na podobnym etapie i tego samego chciałam dla swoich dzieci, tym się tez motywowałam podejmując decyzje o drugim dziecku.

reklama
Napewno będę korzystać!!! Czasami ogarnia mnie panika, ale cóż każdy ma lepsze i gorsze dni... Dzięki raz jeszcze :*

Zgadza się...ja tez nieraz łapie dola, ale jak już pisałam kiedyś- ze mnie to taka optymistka zygajaca tęczą, zatem staram się nie dawać złym myślom i zawsze widzę, ze cis działo się po coś, a dokładniej po to, by było lepiej [emoji6]

Zbieram się dziewczynki do spania...śpijcie dobrze [emoji182]

85993e3koj7clzdz.png

Dziewczyny ja mówię ze swojej perspektywy :pFajnie było dorastać z siostra, która była na podobnym etapie i tego samego chciałam dla swoich dzieci, tym się tez motywowałam podejmując decyzje o drugim dziecku.
U mnie różnica wieku między mną, a siostrą jest dokładnie 3 lata i 4 miesiące i powiem Wam, że dopiero jak siostra poszła na studia znalazłyśmy wspólny język i nasz kontakt polepszył się. Wcześniej jednak nadawałyśmy na innych falach... I w sumie nieduża różnica wieku między naszymi dziećmi też to była powódem dla którego tak szybko zdecydowaliśmy się na drugie bobo;)

Co do roznicy wieku to ja mam z najstarsza siostra 11 lat. Bardzo duza przepasc ktora dopiero niedawno sie zatarła. Cale dziecinstwo osobno. Jak ja juz trochę bardziej kumalam to ona miała juz chlopaka i zupelnie inne zainteresowania.

Zgadza się...ja tez nieraz łapie dola, ale jak już pisałam kiedyś- ze mnie to taka optymistka zygajaca tęczą, zatem staram się nie dawać złym myślom i zawsze widzę, ze cis działo się po coś, a dokładniej po to, by było lepiej [emoji6]

Zbieram się dziewczynki do spania...śpijcie dobrze [emoji182]

85993e3koj7clzdz.png
Mam podobnie, ale ale mój optymizm musi jeszcze dojrzeć, a i ja jeszcze ciągle dojrzewam życiowo... Choć wiem, że wszystko dzieje się po coś, i nic nie dzieje się bez przyczyny to jednak czasami kapcianieję jakbym miała już tylko emeryturę przed sobą hehe ale luz sama siebie takiej nie znoszę i szybko staram się ogarnąć :p

@Syla88 gratuluje synusia:)!
5 lat to jeszcze nie jest duża różnica, ale wydaje mi się, że 10-latek z 19-latkiem nie maja ze sobą wiele wspólnego jednak. Ja mam siostrę, dzielą nas 2 lata i do dziś jest mi jedną z najbliższych osób. Dorastając byłyśmy na podobnych etapach, miałyśmy wspólne tematy do rozmów i podobne rozterki. Tego bym właśnie chciała dla moich córek.
Mój Arek ma 9 lat młodsza siostrę i dopiero teraz jak my mamy ponad 30 zaczynamy mieć jakiś wspólny język.

Czy Wam też tak w nocy dretwieją ręce? Masakra jakaś!

Witam obudzona przez męża w sposób zagrzewający do walki w dzisiejszym dniem [emoji12]

@mavika mimo łykania magnezu lewa ręka mi potrafi zdretwiec, w poprzednich ciążach tez tak miałam, ale i nogi mi dretwialy...tak sobie myśle, ze skoro magnez łykam to może za mało potasu...muszę wspomnieć o tym mojej gince. Nic Jej ostatnio nie mówiłam, bo dopiero co się zaczęło

Miłego piątku Kochane [emoji182]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry Dziewczyny!!!
Ja na nogach od 6, już ogarnęłam się i syn już baraszkuje w łóżeczku:) dziewczyny podpięłam się pod depilator i powiem Wam, że jest niewiarygodnie z tym moim bujnum owłosieniem, normalnie rach ciach i było gotowe choć normalnie to nawet 1/1,5 godz mi schodziło. Akurat to chyba jedyny plus tej ciąży jak dotąd... Dzis jadę z synem do okulisty, pierwsza wizyta o mam stresa. Później wizyta u gina i też mam stresa i jakieś mieszane uczucia... Boję się co z łożyskiem bo ostatnio było nisko-blisko blizny po cc, Alle wtedy lekarz powiedział, że zdecydowanie nie ma się czym martwić bo to za wcześnie, żeby coś osądzać i nie martwiłam się, ale dziś już martwię się. Tym bardziej, że już czułam ruchu, a ostatnio jakoś nie... I Chyba przestaję się czuć jak w ciąży. Mam Nadzieję, że to tylko chwolowe rozterki i będzie ok:oops: np nic wygadałam się i teraz idę do synka on nie da mi ani chwili na marudzenie. Miłego dnia brzuchatki :*

Do góry