Chrząszczyk
Fanka BB :)
Jeszcze jest wersja body na ramiaczkach[emoji2]właśnie sama się nad tym zastanawiam. Nigdy nie miałam maluszka urodzonego zimowa pora... choc sama takim maluchem byłam, bo ze stycznia. Myśle, że to wyjdzie w praniu. Zamierzam pod pajace zakładać body na ramiączkach lub z krótkim rękawem. Jeśli będzie mu za goraco to mam też wersje z dlugim rękawkiem i półspioszki lub śpiochy. U mojego syna super sprawdziły się polspiochy do spania. W nocy trzeba było go przebrać i wygodniej, i szybciej ogarniam ten temat nie babrzac się z tymi zatrzaski, zapięcia itp.Czesc dziewczynki
@Anifen przykro mi, mam nadzieje, ze sie jednak jakos wszystko ulozy.
@Dotkass ciagle dopisuja sie dziewczyny do tabelki. Miej to na uwadze w kwestii WZ
Moj K dzisiaj pracuje z domu bo jakas mega wazna rzecz robia w weekend. Niestety, moga to zrobic tylko jak nie ma ludzi w biurze. Szkoda bo cale sprzatanie na mojej glowie i zakupy. Przynajmniej z psem wyszedl rano
Mnie cyce bola tylko jak sie przekrecam w nocy i od kilku dni zrobily sie jeszcze bardziej pelne i ciezkie niz chociazby tydzien temu.
Brzuchol rosnie i jeszcze troszke i ludzie nie beda go myslic z ciaza spozywcza [emoji1377][emoji23] ol jeah!
Oo pytanie techniczne bo juz doswiadczonych mam.
Co sie lepiej sprawdzi?
1: Body krotki rekaw + pajacyk
2: Body dlugi rekaw + spiochy
Czy jakas inna kombinacja Wam bardziej podeszla?
W domu w zime mam zawsze 22 stopnie. Na dworze w Holandii temp. malo kiedy spada ponizej zera. Snieg to sobie jedynie na filmach moge obejrzec albo jak przyjade do Polski.
Jakies rady co do ubranek przy takim klimacie?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Moje gratulacje!!!! Czyli mamy na forum kolejną zmianę płcitak myślę, że po następnych wizytach znowu przyjdą kolejne wieści odnośnie zmian między nóżkami naszych bączków
![]()
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom