reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Czesc dziewczynki :)

@Anifen przykro mi, mam nadzieje, ze sie jednak jakos wszystko ulozy.

@Dotkass ciagle dopisuja sie dziewczyny do tabelki. Miej to na uwadze w kwestii WZ :)

Moj K dzisiaj pracuje z domu bo jakas mega wazna rzecz robia w weekend. Niestety, moga to zrobic tylko jak nie ma ludzi w biurze. Szkoda bo cale sprzatanie na mojej glowie i zakupy. Przynajmniej z psem wyszedl rano :)

Mnie cyce bola tylko jak sie przekrecam w nocy i od kilku dni zrobily sie jeszcze bardziej pelne i ciezkie niz chociazby tydzien temu.

Brzuchol rosnie i jeszcze troszke i ludzie nie beda go myslic z ciaza spozywcza [emoji1377][emoji23] ol jeah!

Oo pytanie techniczne bo juz doswiadczonych mam.
Co sie lepiej sprawdzi?
1: Body krotki rekaw + pajacyk
2: Body dlugi rekaw + spiochy
Czy jakas inna kombinacja Wam bardziej podeszla?

W domu w zime mam zawsze 22 stopnie. Na dworze w Holandii temp. malo kiedy spada ponizej zera. Snieg to sobie jedynie na filmach moge obejrzec albo jak przyjade do Polski.
Jakies rady co do ubranek przy takim klimacie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jeszcze jest wersja body na ramiaczkach[emoji2]właśnie sama się nad tym zastanawiam. Nigdy nie miałam maluszka urodzonego zimowa pora... choc sama takim maluchem byłam, bo ze stycznia. Myśle, że to wyjdzie w praniu. Zamierzam pod pajace zakładać body na ramiączkach lub z krótkim rękawem. Jeśli będzie mu za goraco to mam też wersje z dlugim rękawkiem i półspioszki lub śpiochy. U mojego syna super sprawdziły się polspiochy do spania. W nocy trzeba było go przebrać i wygodniej, i szybciej ogarniam ten temat nie babrzac się z tymi zatrzaski, zapięcia itp.
Moje gratulacje!!!! Czyli mamy na forum kolejną zmianę płci :) tak myślę, że po następnych wizytach znowu przyjdą kolejne wieści odnośnie zmian między nóżkami naszych bączków:D

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny, czytam Was od samego początku ale mało się udzielam czekałam do prenatalnych i potwierdzenia ze wszystko jest Ok :)
Mały ( bo dowiedzieliśmy się ze będzie syn ) rozwija się dobrze, był grzeczny i dał się pomierzyć z każdej strony.
Mój M liczył bardzo na córkę bo syna ma z pierwszego małżeństwa i się cały czas śmieje ze puki nie zobaczy to i tak nie uwierzy :)
A tak btw mam na imię Asia i pochodzę z warmińsko - mazurskiego a termin porodu mam na 27 lutego.
I na dodatek złapała mnie angina ropna wiec leżę w łóżku i niestety od dziś biorę antybiotyk [emoji21]
Miłego dnia Wam życzę:)

Cześć dziewczyny, czytam Was od samego początku ale mało się udzielam czekałam do prenatalnych i potwierdzenia ze wszystko jest Ok :)
Mały ( bo dowiedzieliśmy się ze będzie syn ) rozwija się dobrze, był grzeczny i dał się pomierzyć z każdej strony.
Mój M liczył bardzo na córkę bo syna ma z pierwszego małżeństwa i się cały czas śmieje ze puki nie zobaczy to i tak nie uwierzy :)
A tak btw mam na imię Asia i pochodzę z warmińsko - mazurskiego a termin porodu mam na 27 lutego.
I na dodatek złapała mnie angina ropna wiec leżę w łóżku i niestety od dziś biorę antybiotyk [emoji21]
Miłego dnia Wam życzę:)

Witaj taśka, zapraszamy. Gratuluje i spokojnej ciazy życzę, szybkiego powrotu do zdrowia.

Witaj taśka, zapraszamy. Gratuluje i spokojnej ciazy życzę, szybkiego powrotu do zdrowia.

Dziękuje serdecznie mam zamiar szybko to wyleczyć choć dobrze się czuje oprócz bolącego migdału nic mi nie jest . Ale wyższość antybiotyku jest wiec go biorę bo to jakieś bakterie to czosnkiem nie wyleczę [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje serdecznie mam zamiar szybko to wyleczyć choć dobrze się czuje oprócz bolącego migdału nic mi nie jest . Ale wyższość antybiotyku jest wiec go biorę bo to jakieś bakterie to czosnkiem nie wyleczę [emoji53]

Mój mały ma obecnie wirusowke i odganiam się od niego jak mogę ale kiepsko mi to wychodzi. Od samego poczecia raz w miesiącu mam wstrętna opryszczka i wtedy brałam heviran. Lekarz kazał. Ogólnie poza witaminami to nic nie łykam i mam nadzieje, ze tak pozostanie do lutego.[emoji4]

Witam Was. Witam Nowe Mamy.

Objadłam się dziś jak dziki bąk - pierogi w wersji świątecznej :p

Z ubioru myślałam o body kopertowych na długi rękaw i półśpiochach. Ew. sweterek rozpinany.

Siostra męża swoje dziecko nawet w domu ubierała na cebulę - body, czapeczka, skarpety i pajac i jeszcze rożek plus koc.

Potrafiła dodać jeszcze na pajaca spodnie dresowe.

Zdziwiło mnie to. Ale w sumie nie znam się.

Mam nadzieję obeznam się. I to szybko. Co i jak.

reklama
Mój mały ma obecnie wirusowke i odganiam się od niego jak mogę ale kiepsko mi to wychodzi. Od samego poczecia raz w miesiącu mam wstrętna opryszczka i wtedy brałam heviran. Lekarz kazał. Ogólnie poza witaminami to nic nie łykam i mam nadzieje, ze tak pozostanie do lutego.[emoji4]

Tez miewam opryszczki ale narazie pomaga mi tonisan h :)

Zaluz maseczkę na buzie :) może się nie zarazisz mój mąż tez panikuje bo za tydzień wraca do pracy i nie chce lecieć chory

Do góry