mama _zuzanki
Fanka BB :)
Moje gratulacje ❤Anifem trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się ułożyło.
@gosiunia:) ale fajnie dostać taką paczuszkę, lubię takie inicjatywy w szpitalach czy na szkołach rodzenia
@AlexF współczuję i pogody i tych Twoich bóli, oby przeszły jak najszybciej.
Już po wizycie, ale mnie szczęście rozpiera!! Maluch wiercił się, rączkami po buzi smyrał. Na prenatalnych lekarz po pierwszym spojrzeniu powiedział, że będzie dziewczynka, później po dokladniejszym spojrzeniu stwierdził, że w sumie to jeszcze jednak ciężko stwierdzić. Dzisiaj okazało się, że jest chłopak!! nawet nie byłam świadoma, że tak bardzo chcę chłopaka i moja reakcja mnie samą zaskoczyła. Łzy szczęścia kręciły mi się w oku od wizyty, poprzez zakupy i powrot do domu :-)
Sprawa z kombinezonem za dużym chyba się rozwiązała, no chyba, że stwierdze że takiemu maluchowi nie bedzie przeszkadzał różowy kaptur
Co do bolacych piersi to u mnie w tej ciąży jakoś dziwnie. Zaczęły mi mooocno rosnąć i boleć dopiero po 12 tygodniu a wcześniej nic. Jako, że generalnie mam małe piersi to teraz nie mogę się nadziwić jak urosły i od czasu do czasu ide do męża i mówię, żeby nacieszyl się tym większym rozmiarem chociaż teraz ;-)
@Dotkass pisałaś, że po dziewczynkach zostały Ci większe piersi, jak ja bym tak chciał ale marne szanse
Przypomniałyście mi o praniu, z kosza się wysypuje a żeby wstawić musialam wejść na forum i przeczytać o tym
Napisane na E6883 w aplikacji Forum BabyBoom
Super że synek sprawił Ci taka radość
A masz już córeczkę?
Mi na prenatalnych lekarz też powiedział że będzie dziewczynka, ciekawe co okaże się teraz