Chrząszczyk
Fanka BB :)
Jeszcze jest wersja body na ramiaczkach[emoji2]właśnie sama się nad tym zastanawiam. Nigdy nie miałam maluszka urodzonego zimowa pora... choc sama takim maluchem byłam, bo ze stycznia. Myśle, że to wyjdzie w praniu. Zamierzam pod pajace zakładać body na ramiączkach lub z krótkim rękawem. Jeśli będzie mu za goraco to mam też wersje z dlugim rękawkiem i półspioszki lub śpiochy. U mojego syna super sprawdziły się polspiochy do spania. W nocy trzeba było go przebrać i wygodniej, i szybciej ogarniam ten temat nie babrzac się z tymi zatrzaski, zapięcia itp.Czesc dziewczynki
@Anifen przykro mi, mam nadzieje, ze sie jednak jakos wszystko ulozy.
@Dotkass ciagle dopisuja sie dziewczyny do tabelki. Miej to na uwadze w kwestii WZ
Moj K dzisiaj pracuje z domu bo jakas mega wazna rzecz robia w weekend. Niestety, moga to zrobic tylko jak nie ma ludzi w biurze. Szkoda bo cale sprzatanie na mojej glowie i zakupy. Przynajmniej z psem wyszedl rano
Mnie cyce bola tylko jak sie przekrecam w nocy i od kilku dni zrobily sie jeszcze bardziej pelne i ciezkie niz chociazby tydzien temu.
Brzuchol rosnie i jeszcze troszke i ludzie nie beda go myslic z ciaza spozywcza [emoji1377][emoji23] ol jeah!
Oo pytanie techniczne bo juz doswiadczonych mam.
Co sie lepiej sprawdzi?
1: Body krotki rekaw + pajacyk
2: Body dlugi rekaw + spiochy
Czy jakas inna kombinacja Wam bardziej podeszla?
W domu w zime mam zawsze 22 stopnie. Na dworze w Holandii temp. malo kiedy spada ponizej zera. Snieg to sobie jedynie na filmach moge obejrzec albo jak przyjade do Polski.
Jakies rady co do ubranek przy takim klimacie?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Moje gratulacje!!!! Czyli mamy na forum kolejną zmianę płci tak myślę, że po następnych wizytach znowu przyjdą kolejne wieści odnośnie zmian między nóżkami naszych bączków
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom