reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Pewnie. Zaraz to zrobie bo juc ogarnelam chyba jak dziala ten szmelc zwany komputerem skoro widzicie tabelke [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377]

Napisz mi na priv dane jakie chcesz umiescic w tabelce i zaraz Cie dopisze bo wlasnie pracuje przy kompie :)

<< Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️ >>
Napisałam Ci niby na priv ale okazało się, że poszlo coś nie tak i w wątku dot. tabelki wpisałam swoje dane do uzupełnienia. Wpiszesz mnie?[emoji7]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny was też męczy już zadyszka??? To nie jest normalne że wejdę po schodach i muszę usiąść...nie w tym momencie ciąży.
Ja mam problem z oddychaniem zwłaszcza gdy leżę, ale to chyba właśnie przez zatykajacy się nos w ciąży, rozpulchnione śluzówki. Ktors też o tym pisała.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny!
Jeśli nie macie nic przeciwko chciałabym do Was dołączyć:)
Mój termin z OM to 20.02, mam 30 lat i jest to moja pierwsza ciąża.
Póki co czuję się dobrze i mam nadzieję, że zostanie tak do porodu:happy:
Zastanawia mnie jedna rzecz- czy Wy też miałyście tak dużo badań usg, bo ja do tej pory miałam już chyba z 7??

reklama
Do góry