reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Tylko na sekundke bo zaraz wchodze na kolejna wizyte
2 zdrowych chlopcow [emoji173]️[emoji173]️
8cm oboje, "A" 80g, "B" 76g
[emoji7][emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wow super, gratuluje [emoji16]
Chrząszczyk
Fanka BB :)
Gratuluje i nareszcie Ty również doczekałas się i wiesz kto tam Ci w brzuszku siedzi[emoji4]Tylko na sekundke bo zaraz wchodze na kolejna wizyte
[emoji7][emoji7]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Mimicat
@Paraplu jak to dobrze, że imiona już macie wybrane przypomniało mi się, jak pisałaś, że Lech i Jarosław hahahahaTylko na sekundke bo zaraz wchodze na kolejna wizyte
[emoji7][emoji7]
Chrząszczyk
Lech i Jarosław to u Marty jak mnie pamięć nie zawodzi[emoji12]@Paraplu jak to dobrze, że imiona już macie wybrane [emoji14] przypomniało mi się, jak pisałaś, że Lech i Jarosław hahahaha
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Shemshi
A tak liczyłam u ciebie na dziewczynki, nie wiem dlaczego [emoji1] ale u siebie tez liczyłam na dziewczynę [emoji6] najwyraźniej intuicji u mnie brak. Super, że chłopaki zdrowo rosną, teraz już na pewno jesteś dużo spokojniejsza i może będziesz mogła powoli cieszyć się ciążą [emoji41] rzeczywiście jakiś urodzaj na chłopaków. Ja juz przyzwyczailam się do myśli, że będę miała syna, chociaż dla dziewczynki miałam juz wybrane imię a może akurat za tydzień okaże się że dziewoja...
reklama
Dziewczyny, a można samemu zadecydować o cc? Umówić się na konkretny termin porodu?
Ostatnio moje dwie koleżanki rodziły sn i oby dwa dzieciaczki urodziły się podduszone i przez cc robionym w ostatnim momencie bo by się udusily, jednej maluch już nie oddychal, reanimowali go i teraz ma problemy zdrowotne i rozwojowe...
Ostatnio moje dwie koleżanki rodziły sn i oby dwa dzieciaczki urodziły się podduszone i przez cc robionym w ostatnim momencie bo by się udusily, jednej maluch już nie oddychal, reanimowali go i teraz ma problemy zdrowotne i rozwojowe...