reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

@Dotkass słyszałam, że po cc możliwy jest poród sn. Nie zgłębiałam tematu, bo mnie nie dotyczy, ale może możesz spróbować :)

Po dwóch CC już nie

16ud3e3kpztre1wh.png

reklama
Tylko na sekundke bo zaraz wchodze na kolejna wizyte :)

2 zdrowych chlopcow [emoji173]️[emoji173]️

8cm oboje, "A" 80g, "B" 76g
[emoji7][emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Gratuluje i nareszcie Ty również doczekałas się i wiesz kto tam Ci w brzuszku siedzi[emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

A tak liczyłam u ciebie na dziewczynki, nie wiem dlaczego [emoji1] ale u siebie tez liczyłam na dziewczynę [emoji6] najwyraźniej intuicji u mnie brak. Super, że chłopaki zdrowo rosną, teraz już na pewno jesteś dużo spokojniejsza i może będziesz mogła powoli cieszyć się ciążą [emoji41] rzeczywiście jakiś urodzaj na chłopaków. Ja juz przyzwyczailam się do myśli, że będę miała syna, chociaż dla dziewczynki miałam juz wybrane imię :) a może akurat za tydzień okaże się że dziewoja...

reklama
Dziewczyny, a można samemu zadecydować o cc? Umówić się na konkretny termin porodu?
Ostatnio moje dwie koleżanki rodziły sn i oby dwa dzieciaczki urodziły się podduszone i przez cc robionym w ostatnim momencie bo by się udusily, jednej maluch już nie oddychal, reanimowali go i teraz ma problemy zdrowotne i rozwojowe...

Do góry