Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Marudka,ja też jestem do tyłu bo u mnie dopiero w poniedziałek zacznie się 12 tydzień. Termin mam na 26 luty ale będę miała planowane CC więc wcześniej urodzę.
Z jakiego powodu masz planowane?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marudka,ja też jestem do tyłu bo u mnie dopiero w poniedziałek zacznie się 12 tydzień. Termin mam na 26 luty ale będę miała planowane CC więc wcześniej urodzę.
Tsh sprawdza się min co 6 tygodniDziewczyny ja w 7 tygodniu też miałam przez brzuch i było wszystko super widać więc może to kwestia sprzętu?
Wow Wy już 15 tydzień itd to też Wam wychodzi termin luty? Czuję się opóźniona strasznie jak czytam forum
Mamazbb ja też ma różne tego typu bóle, Dotkass ma rację na pewno rosnąca macica itd uciskają na nerwy - najgorsze, że to nawet nie półmetek ...Co będzie później?Czasem nogi tak bolą, że nie mogę wytrzymać...
Dziewczyny, kiedy najlepiej powtórzyć TSH? Wyszło mi za niskie dwa tygodnie temu, przed ciążą miałam wahania - za niskie/w normie/za niskie ale nikt nic z tym nie robił, kazał obserwować.Czy teraz jest dobra pora na powtórkę badania, czy poczekać jeszcze tydzień lub dwa?
Miłego weekendu wszystkim
Dotkas, mam planowane bo jestem już po dwóch CC.
A to tak jak ja...z tym, ze w moim przypadku czy będzie wcześniej cięcie to się okaże...wszystko zależy jak blizna będzie się rozciągać, możliwe ze będziemy czekać do terminu [emoji12]