Ja również nie robiłam testu Nifty. Robię wszystko standardowoWidzę, że wiele z Was zdecydowało się na ten test Nifty...Ja jakoś nie czuję potrzeby, tylko ja podjęłam taką decyzję...?
reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Widzę, że wiele z Was zdecydowało się na ten test Nifty...Ja jakoś nie czuję potrzeby, tylko ja podjęłam taką decyzję...?
Ja tez na chwile obecna nie robię. Zobaczymy jak wyjdzie pappa
Lali
Fanka BB :)
Hej. Ja wczoraj odebralam wszystkie badania z opisem I jest wszystko dobrze. Na szczescie. Ta przeziernosc karkowa byla podwyzszona ale w normie. Wieczorem bylam jeszcze na wizycie u swojego lekarza I mowil ze w ogole nie ma sie czym przejmowac. Za trzy tyg. Kolejna wizyta. :-)
Dzis przyszla mi poduszka ciazowa. Jakie to jest wygodne!!!!!!
Dzis przyszla mi poduszka ciazowa. Jakie to jest wygodne!!!!!!
Dotkass
Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!! SuperAaaa! Wychodzi na to, że zdrowy chlopak!!!
Ja robilam Nifty przez podwyzszone Nt. Po pappie miałam ryzyko 1:386. Wynik po 7 dniach roboczych
martula1985
Fanka BB :)
Jestem po wizycie. Trochę się podłamałam. Tzn. z dziećmi ok, ale szyjka się skraca więc muszę leżeć... dziewczyny powiedzcie mi czy badanie przezierności jest obowiązkowe??
Z tego co wiem to chyba nie bo mój lekarz się mnie pytał czy będę chciała robic te badania i były dodatkowo płatneJestem po wizycie. Trochę się podłamałam. Tzn. z dziećmi ok, ale szyjka się skraca więc muszę leżeć... dziewczyny powiedzcie mi czy badanie przezierności jest obowiązkowe??
reklama
Dotkass
Jestem po wizycie. Trochę się podłamałam. Tzn. z dziećmi ok, ale szyjka się skraca więc muszę leżeć... dziewczyny powiedzcie mi czy badanie przezierności jest obowiązkowe??
Ja w każdej ciąży miałam robiona przeziernosc, nikt mi nie mówił, ze badanie nie jest obowiązkowe- wydaje mi się, ze jest w standardzie w usg 11-14 tydz...co do szyjki- współczuje, to kochana teraz masz leżeć i pachnieć [emoji6]
Nie smutaj się Kochana...to nic strasznego, najwyżej będziesz miała poziom regulowany lekamiRobiłam dziś krew i niestety tsh podwyższone :/ ciekawe co lekarz jutro na to powie....
Poważnie? Pierwszy raz słyszę, ze są dodatkowo płatne, przecież przeziernosc badana jest w badaniu usg 11-14 tydzZ tego co wiem to chyba nie bo mój lekarz się mnie pytał czy będę chciała robic te badania i były dodatkowo płatne