reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Ja tylko na chwilke bo w pracy jestem.
Wlasnie dzwonili do mnie ze szpitala z wynikami wolnego plodowego DNA i wszystko okej [emoji323][emoji322][emoji323][emoji322][emoji323][emoji7][emoji7]

Reszta badan z krwi tez w normie :) [emoji1377][emoji1377]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Haha to nie wiem, zrobiłaś wszystko co mogłaś. Winię lek.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz bardziej nie pomoge ja mam syropy domowej roboty
Syrop z mlodych pedow sosny
syrop z malin
Syrop z czarnego bzu.
Jeszcze mozesz ratowac sie starym sposobem ale to musisz przed spaniem wypic mleko maslo miod i czosnek nie kazdy potrafi to wypic

Ja tylko na chwilke bo w pracy jestem.
Wlasnie dzwonili do mnie ze szpitala z wynikami wolnego plodowego DNA i wszystko okej [emoji323][emoji322][emoji323][emoji322][emoji323][emoji7][emoji7]

Reszta badan z krwi tez w normie :) [emoji1377][emoji1377]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No i super. Niech się dzieciaczki zdrowo rozwijają. Jeszcze tylko 6 miechów nam zostalo, mam nadzieje,ze szybko nam wszystkim zleci[emoji1]

Sent from my SM-G900F using Forum BabyBoom mobile app

Wiesz bardziej nie pomoge ja mam syropy domowej roboty
Syrop z mlodych pedow sosny
syrop z malin
Syrop z czarnego bzu.
Jeszcze mozesz ratowac sie starym sposobem ale to musisz przed spaniem wypic mleko maslo miod i czosnek nie kazdy potrafi to wypic
Ooooo ten ostatni sposob nie na moje siły i nerwy. Pamiętam jak wiele lat temu będąc w ciąży mama przygotowała mi ta miksture ale ruszyła po niej w wiadomym celu do toalety obejmując porcelane[emoji12]nigdy w życiu bleble[emoji13]

Ooooo ten ostatni sposob nie na moje siły i nerwy. Pamiętam jak wiele lat temu będąc w ciąży mama przygotowała mi ta miksture ale ruszyła po niej w wiadomym celu do toalety obejmując porcelane[emoji12]nigdy w życiu bleble[emoji13]

Babcia mnie tym męczyła jak byłam mała :)

reklama
Do góry