A mnie pomogła już jednaWypiłam chyba z 5 butelek w poprzedniej ciąży. Nie działa
reklama
coldold
Fanka BB :)
Jakbym była małej wiary to bym zakończyła po 1-2
Haha to nie wiem, zrobiłaś wszystko co mogłaś. Winię lek.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu
Ja tylko na chwilke bo w pracy jestem.
Wlasnie dzwonili do mnie ze szpitala z wynikami wolnego plodowego DNA i wszystko okej [emoji323][emoji322][emoji323][emoji322][emoji323][emoji7][emoji7]
Reszta badan z krwi tez w normie [emoji1377][emoji1377]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wlasnie dzwonili do mnie ze szpitala z wynikami wolnego plodowego DNA i wszystko okej [emoji323][emoji322][emoji323][emoji322][emoji323][emoji7][emoji7]
pyzunia86
Wiesz bardziej nie pomoge ja mam syropy domowej robotyHaha to nie wiem, zrobiłaś wszystko co mogłaś. Winię lek.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Syrop z mlodych pedow sosny
syrop z malin
Syrop z czarnego bzu.
Jeszcze mozesz ratowac sie starym sposobem ale to musisz przed spaniem wypic mleko maslo miod i czosnek nie kazdy potrafi to wypic
Chrząszczyk
No i super. Niech się dzieciaczki zdrowo rozwijają. Jeszcze tylko 6 miechów nam zostalo, mam nadzieje,ze szybko nam wszystkim zleci[emoji1]Ja tylko na chwilke bo w pracy jestem.
Sent from my SM-G900F using Forum BabyBoom mobile app
Chrząszczyk
Ooooo ten ostatni sposob nie na moje siły i nerwy. Pamiętam jak wiele lat temu będąc w ciąży mama przygotowała mi ta miksture ale ruszyła po niej w wiadomym celu do toalety obejmując porcelane[emoji12]nigdy w życiu bleble[emoji13]Wiesz bardziej nie pomoge ja mam syropy domowej roboty
Syrop z mlodych pedow sosny
syrop z malin
Syrop z czarnego bzu.
Jeszcze mozesz ratowac sie starym sposobem ale to musisz przed spaniem wypic mleko maslo miod i czosnek nie kazdy potrafi to wypic
mavika
Babcia mnie tym męczyła jak byłam małaOoooo ten ostatni sposob nie na moje siły i nerwy. Pamiętam jak wiele lat temu będąc w ciąży mama przygotowała mi ta miksture ale ruszyła po niej w wiadomym celu do toalety obejmując porcelane[emoji12]nigdy w życiu bleble[emoji13]
reklama
Chrząszczyk
ale Cię katowali. ...biedactwo. Było choć skuteczne?Babcia mnie tym męczyła jak byłam mała