reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
A ja przyznam że bardzo lubię mleko z miodem z masłem i czosnkiem kojarzy mi się z dzieciństwem;).ale teraz czesciej robie wode z cytryną miodem i dużą ilością imbiru.bardziej skuteczne i smaczne

Ja tylko na chwilke bo w pracy jestem.
Wlasnie dzwonili do mnie ze szpitala z wynikami wolnego plodowego DNA i wszystko okej
emoji323.png
emoji322.png
emoji323.png
emoji322.png
emoji323.png
emoji7.png
emoji7.png

Reszta badan z krwi tez w normie :)
emoji1377.png
emoji1377.png

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Bosko!!!!! Gratuluję!!! Bardzo się cieszę i mam nadzieję, że teraz trochę mniej stresu będziesz mieć i poczujesz się lepiej :)

Wlasnie dzwonili do mnie ze szpitala z wynikami wolnego plodowego DNA i wszystko okej [emoji323][emoji322][emoji323][emoji322][emoji323][emoji7][emoji7]

Reszta badan z krwi tez w normie :) [emoji1377][emoji1377]

Gratki!! kiedy robiłaś NIFTY?

Ooooo ten ostatni sposob nie na moje siły i nerwy. Pamiętam jak wiele lat temu będąc w ciąży mama przygotowała mi ta miksture ale ruszyła po niej w wiadomym celu do toalety obejmując porcelane[emoji12]nigdy w życiu bleble[emoji13]

Sent from my SM-G900F using Forum BabyBoom mobile app
No miałam tę wątpliwą przyjemność w tej ciąży wypić tę miksturę i ledwie doleciałam do toalety :(

@Minia86 robilam dokladnie 2 tygodnie temu ale wynik byl chyba wczesniej bo mialam dwa polaczenia z zastrzezonego numeru juz na poczatku tygodnia ale akurat spalam. I dzisiaj tez zadzwonil zastrzezony i okazalo sie, ze to szpital. Pewnie sie to oni sie w poniedzialek dobijali do mnie [emoji85]

Widzę, że wiele z Was zdecydowało się na ten test Nifty...Ja jakoś nie czuję potrzeby, tylko ja podjęłam taką decyzję...? ;)

reklama
Ja narazie mam 2 typy na dziewczynke i nie podkradac prosze he he
Liwia i Lena
Chlopak hmmm tu mamy problem bo nie mam pojecia
Hahaha...myśle, ze to ostatnio tak popularne imiona- szczegolnie Lena, ze podkradniecie nie wchodzi w grę [emoji12]

Cześć Dziewczyny. Od kilku dni nie mam ochoty na nic, chyba z nerwów. Dziś wizyta u ginekologa, mam nadzieję że wszystko ok...
Będę chyba też musiała odwiedzić dentystę, chociaż panicznie się ich boję. Od wczoraj bolą mnie dziąsła, lekko krwawią.. :(

Jak po wizycie???

Ha ha @Paraplu ja też ostatnio bardzo powiedziałam komuś że jak będzie dwóch chłopców to będzie Lech i Jarosław [emoji23] bo mnie denerwują ciągle pytania rodziny i znajomych o płeć i imiona, za wcześnie dla mnie...
Buahahaha [emoji23][emoji23][emoji23]

Witajcie. Nie nadrobię Was ;) Ale już niedługo będę mieć wolne to będę na bieżąco ;)
Mam pytanie, jesteśmy na wczasach w Zakopcu, a mnie dzień przed wyjazdem dopadło przeziębienie. Pije wodę z cytryną i z miodem, ale słabo pomaga. Co mogę wziąć ze środków farmakologicznych na gardło, kaszel i katar. Może jest coś bezpiecznego ;) Help ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Na mnie działało tylko mleko, masło, czosnek i miód

Wlasnie dzwonili do mnie ze szpitala z wynikami wolnego plodowego DNA i wszystko okej [emoji323][emoji322][emoji323][emoji322][emoji323][emoji7][emoji7]

Reszta badan z krwi tez w normie :) [emoji1377][emoji1377]

Super [emoji16]

Wiesz bardziej nie pomoge ja mam syropy domowej roboty
Syrop z mlodych pedow sosny
syrop z malin
Syrop z czarnego bzu.
Jeszcze mozesz ratowac sie starym sposobem ale to musisz przed spaniem wypic mleko maslo miod i czosnek nie kazdy potrafi to wypic
To ostatnie uwielbiam, nic innego na mnie nie działało [emoji17]

A ja przyznam że bardzo lubię mleko z miodem z masłem i czosnkiem kojarzy mi się z dzieciństwem;).ale teraz czesciej robie wode z cytryną miodem i dużą ilością imbiru.bardziej skuteczne i smaczne

Tez uwielbiam [emoji6]

Co do imion, szczerze jeszcze nie myśleliśmy, tZn nic na sztywno...dla dziewczynek byliśmy pewni jakie... a teraz...już pisałam Wam chyba, ze upieram się nad imieniem na samogłoskę, bo mamy Amelię i Emme, wiec idealnie by pasowało...ostatnio mi wpadło imię da dziewczynki Izabela, ale nadal jakoś czuje ze między nóżkami siusiak [emoji12] a co do imion dla chłopca- to co podoba się mi nie do końca podoba się R, No chyba ze imieniu zaczyna się na spółgłoskę

16ud3e3kpztre1wh.png

Do góry