reklama
Bosko!!!!! Gratuluję!!! Bardzo się cieszę i mam nadzieję, że teraz trochę mniej stresu będziesz mieć i poczujesz się lepiejJa tylko na chwilke bo w pracy jestem.
Wlasnie dzwonili do mnie ze szpitala z wynikami wolnego plodowego DNA i wszystko okej
Reszta badan z krwi tez w normie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Minia86
Fanka BB :)
Ja tylko na chwilke bo w pracy jestem.
Wlasnie dzwonili do mnie ze szpitala z wynikami wolnego plodowego DNA i wszystko okej [emoji323][emoji322][emoji323][emoji322][emoji323][emoji7][emoji7]
Reszta badan z krwi tez w normie [emoji1377][emoji1377]
Gratki!! kiedy robiłaś NIFTY?
No miałam tę wątpliwą przyjemność w tej ciąży wypić tę miksturę i ledwie doleciałam do toaletyOoooo ten ostatni sposob nie na moje siły i nerwy. Pamiętam jak wiele lat temu będąc w ciąży mama przygotowała mi ta miksture ale ruszyła po niej w wiadomym celu do toalety obejmując porcelane[emoji12]nigdy w życiu bleble[emoji13]
Sent from my SM-G900F using Forum BabyBoom mobile app
Paraplu
@Minia86 robilam dokladnie 2 tygodnie temu ale wynik byl chyba wczesniej bo mialam dwa polaczenia z zastrzezonego numeru juz na poczatku tygodnia ale akurat spalam. I dzisiaj tez zadzwonil zastrzezony i okazalo sie, ze to szpital. Pewnie sie to oni sie w poniedzialek dobijali do mnie [emoji85]
Chrząszczyk
Minia ja wynik Nifty miałam po 7 dniach. Czas oczekiwania to niby do 9 dni roboczych. Kiedy pobierał Ci krew do badania?Gratki!! kiedy robiłaś NIFTY?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Hahaha...myśle, ze to ostatnio tak popularne imiona- szczegolnie Lena, ze podkradniecie nie wchodzi w grę [emoji12]Ja narazie mam 2 typy na dziewczynke i nie podkradac prosze he he
Liwia i Lena
Chlopak hmmm tu mamy problem bo nie mam pojecia
Cześć Dziewczyny. Od kilku dni nie mam ochoty na nic, chyba z nerwów. Dziś wizyta u ginekologa, mam nadzieję że wszystko ok...
Będę chyba też musiała odwiedzić dentystę, chociaż panicznie się ich boję. Od wczoraj bolą mnie dziąsła, lekko krwawią..
Jak po wizycie???
Buahahaha [emoji23][emoji23][emoji23]Ha ha @Paraplu ja też ostatnio bardzo powiedziałam komuś że jak będzie dwóch chłopców to będzie Lech i Jarosław [emoji23] bo mnie denerwują ciągle pytania rodziny i znajomych o płeć i imiona, za wcześnie dla mnie...
Witajcie. Nie nadrobię Was Ale już niedługo będę mieć wolne to będę na bieżąco
Mam pytanie, jesteśmy na wczasach w Zakopcu, a mnie dzień przed wyjazdem dopadło przeziębienie. Pije wodę z cytryną i z miodem, ale słabo pomaga. Co mogę wziąć ze środków farmakologicznych na gardło, kaszel i katar. Może jest coś bezpiecznego Help
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Na mnie działało tylko mleko, masło, czosnek i miód
Ja tylko na chwilke bo w pracy jestem.
Wlasnie dzwonili do mnie ze szpitala z wynikami wolnego plodowego DNA i wszystko okej [emoji323][emoji322][emoji323][emoji322][emoji323][emoji7][emoji7]
Reszta badan z krwi tez w normie [emoji1377][emoji1377]
Super [emoji16]
To ostatnie uwielbiam, nic innego na mnie nie działało [emoji17]Wiesz bardziej nie pomoge ja mam syropy domowej roboty
Syrop z mlodych pedow sosny
syrop z malin
Syrop z czarnego bzu.
Jeszcze mozesz ratowac sie starym sposobem ale to musisz przed spaniem wypic mleko maslo miod i czosnek nie kazdy potrafi to wypic
A ja przyznam że bardzo lubię mleko z miodem z masłem i czosnkiem kojarzy mi się z dzieciństwem.ale teraz czesciej robie wode z cytryną miodem i dużą ilością imbiru.bardziej skuteczne i smaczne
Tez uwielbiam [emoji6]
Co do imion, szczerze jeszcze nie myśleliśmy, tZn nic na sztywno...dla dziewczynek byliśmy pewni jakie... a teraz...już pisałam Wam chyba, ze upieram się nad imieniem na samogłoskę, bo mamy Amelię i Emme, wiec idealnie by pasowało...ostatnio mi wpadło imię da dziewczynki Izabela, ale nadal jakoś czuje ze między nóżkami siusiak [emoji12] a co do imion dla chłopca- to co podoba się mi nie do końca podoba się R, No chyba ze imieniu zaczyna się na spółgłoskę