reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
A ja przyznam że bardzo lubię mleko z miodem z masłem i czosnkiem kojarzy mi się z dzieciństwem;).ale teraz czesciej robie wode z cytryną miodem i dużą ilością imbiru.bardziej skuteczne i smaczne

Ja tylko na chwilke bo w pracy jestem.
Wlasnie dzwonili do mnie ze szpitala z wynikami wolnego plodowego DNA i wszystko okej
emoji323.png
emoji322.png
emoji323.png
emoji322.png
emoji323.png
emoji7.png
emoji7.png

Reszta badan z krwi tez w normie :)
emoji1377.png
emoji1377.png

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Bosko!!!!! Gratuluję!!! Bardzo się cieszę i mam nadzieję, że teraz trochę mniej stresu będziesz mieć i poczujesz się lepiej :)

Wlasnie dzwonili do mnie ze szpitala z wynikami wolnego plodowego DNA i wszystko okej [emoji323][emoji322][emoji323][emoji322][emoji323][emoji7][emoji7]

Reszta badan z krwi tez w normie :) [emoji1377][emoji1377]

Gratki!! kiedy robiłaś NIFTY?

Ooooo ten ostatni sposob nie na moje siły i nerwy. Pamiętam jak wiele lat temu będąc w ciąży mama przygotowała mi ta miksture ale ruszyła po niej w wiadomym celu do toalety obejmując porcelane[emoji12]nigdy w życiu bleble[emoji13]

Sent from my SM-G900F using Forum BabyBoom mobile app
No miałam tę wątpliwą przyjemność w tej ciąży wypić tę miksturę i ledwie doleciałam do toalety :(

@Minia86 robilam dokladnie 2 tygodnie temu ale wynik byl chyba wczesniej bo mialam dwa polaczenia z zastrzezonego numeru juz na poczatku tygodnia ale akurat spalam. I dzisiaj tez zadzwonil zastrzezony i okazalo sie, ze to szpital. Pewnie sie to oni sie w poniedzialek dobijali do mnie [emoji85]

Widzę, że wiele z Was zdecydowało się na ten test Nifty...Ja jakoś nie czuję potrzeby, tylko ja podjęłam taką decyzję...? ;)

reklama
Ja narazie mam 2 typy na dziewczynke i nie podkradac prosze he he
Liwia i Lena
Chlopak hmmm tu mamy problem bo nie mam pojecia
Hahaha...myśle, ze to ostatnio tak popularne imiona- szczegolnie Lena, ze podkradniecie nie wchodzi w grę [emoji12]

Cześć Dziewczyny. Od kilku dni nie mam ochoty na nic, chyba z nerwów. Dziś wizyta u ginekologa, mam nadzieję że wszystko ok...
Będę chyba też musiała odwiedzić dentystę, chociaż panicznie się ich boję. Od wczoraj bolą mnie dziąsła, lekko krwawią.. :(

Jak po wizycie???

Ha ha @Paraplu ja też ostatnio bardzo powiedziałam komuś że jak będzie dwóch chłopców to będzie Lech i Jarosław [emoji23] bo mnie denerwują ciągle pytania rodziny i znajomych o płeć i imiona, za wcześnie dla mnie...
Buahahaha [emoji23][emoji23][emoji23]

Witajcie. Nie nadrobię Was ;) Ale już niedługo będę mieć wolne to będę na bieżąco ;)
Mam pytanie, jesteśmy na wczasach w Zakopcu, a mnie dzień przed wyjazdem dopadło przeziębienie. Pije wodę z cytryną i z miodem, ale słabo pomaga. Co mogę wziąć ze środków farmakologicznych na gardło, kaszel i katar. Może jest coś bezpiecznego ;) Help ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Na mnie działało tylko mleko, masło, czosnek i miód

Wlasnie dzwonili do mnie ze szpitala z wynikami wolnego plodowego DNA i wszystko okej [emoji323][emoji322][emoji323][emoji322][emoji323][emoji7][emoji7]

Reszta badan z krwi tez w normie :) [emoji1377][emoji1377]

Super [emoji16]

Wiesz bardziej nie pomoge ja mam syropy domowej roboty
Syrop z mlodych pedow sosny
syrop z malin
Syrop z czarnego bzu.
Jeszcze mozesz ratowac sie starym sposobem ale to musisz przed spaniem wypic mleko maslo miod i czosnek nie kazdy potrafi to wypic
To ostatnie uwielbiam, nic innego na mnie nie działało [emoji17]

A ja przyznam że bardzo lubię mleko z miodem z masłem i czosnkiem kojarzy mi się z dzieciństwem;).ale teraz czesciej robie wode z cytryną miodem i dużą ilością imbiru.bardziej skuteczne i smaczne

Tez uwielbiam [emoji6]

Co do imion, szczerze jeszcze nie myśleliśmy, tZn nic na sztywno...dla dziewczynek byliśmy pewni jakie... a teraz...już pisałam Wam chyba, ze upieram się nad imieniem na samogłoskę, bo mamy Amelię i Emme, wiec idealnie by pasowało...ostatnio mi wpadło imię da dziewczynki Izabela, ale nadal jakoś czuje ze między nóżkami siusiak [emoji12] a co do imion dla chłopca- to co podoba się mi nie do końca podoba się R, No chyba ze imieniu zaczyna się na spółgłoskę

16ud3e3kpztre1wh.png

Do góry