reklama
Chrząszczyk
Fanka BB :)
Kupuje rozm.56 i 62 narazie. Zawsze kupowałam moim dzieciom 56 na początek żeby nie było za duże ale w tym rozm niewiele rzeczy, bo po około 3 tyg już i tak ubieram 62.Wstaw wstaw :-) e to juz mala wypraweczka jest, super :-) a skad wiesZ jaki rozmiar kupywac?:-)
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Chrząszczyk
Przepraszam, a kto już rozpoczął od kolyski[emoji12]ubranek tez juz masz sporo, no no no no[emoji38]Chciałabym być już na etapie kupowania ciuszkow, łóżeczka, wózka itp już się nie mogę tego doczekać nachetniej to już bym wszystko pokupowała ;P ale mąż mi nie pozwala
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
Mam identycznie...jutro wizyta,a ja już umieram ze strachu...mało tu piszę,ale czytam po tylu stratach serio nie wiem czasem co napisac....paraplu także doskonale Cię rozumiemJa nie mam pojecia kiedy odwaze sie cos kupic [emoji85]mam juz wybrane mebelki, kolor scian i ogolnie wystroj pokoju ale pokoj jescze nieruszony. Na ubranka nawet za bardzo nie patrze bo sie boje i nie mam odwagi [emoji85]widze ubranek tyle co mi reklamy na fejsie wyskakuja.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Kochane padam na pysko...dziś miałam intensywny dzień...pranie po powrocie, pakowanie do stolicy, bo na dwie nocki z dziewczynkami przyjechałam- na badania...i dosłownie opadłam z sił, a jutro rano siku i zanieść trzeba na badanie, a później o 14:00 usg...
Dobrej nocki [emoji182]
Dobrej nocki [emoji182]
mama _zuzanki
Dobranoc Dziewczyny.
Idę spać a jutro o 9.20 badania genetyczne, ech już bym chciała być po. Stres mnie dopada że hej...
Idę spać a jutro o 9.20 badania genetyczne, ech już bym chciała być po. Stres mnie dopada że hej...
coldold
Powodzenia, ale będziesz jutro szczęśliwa [emoji2]Dobranoc Dziewczyny.
Anifen
Ale nas jutro duzo na badaniach ja dopiero na 15:10 chyba jajko zniose do tego czasu... Mam nadzieje ,ze wszystko bedzie ok bo kolejnego zawodu nie zniose... A w ogole musze sie pochwalic bo z narzeczonym zdecydowalismy w zeszlym tygodniu ,ze bierzemy slub cywilny bo planowalismy koscielny za 2 lata ale ze dzidzia to odkladamy .. I wyszlo ze 1 wrzesnia.. Wszystko juz zorganizowalismy..i teraz sie tylko zastanawiam jak ja wejde w moja suknie slubna... Krawcowa mam umowiona na 16 sierpnia..ale sie boje ze i tak przez te dwa tygodnie pozniej brzuch urosnie... Eh nie mial czlowiek klopotu...
Monisiek88
Anofen moje gratulacje. A ja slyszalam ze co do zimowych dzieci to spacerki jak nie jest mniej niz -5. Ale jak to wyjdzie zobaczymy ale tez planuje wychodzic od samego poczqtku. Bez przesady nie chce sie bawic potem w antybiotyki.
reklama
kruszynka28
Dzień dobry wszystkim.
Życzę Wam miłego dnia i trzymam kciuki za nas wszystkie dziś wizytujące!
Życzę Wam miłego dnia i trzymam kciuki za nas wszystkie dziś wizytujące!