reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Super ze wizyty udane i plec juz znana:)
Dziewczyny mam detektor ale chyba nie potrafie znalezc dzidzi:( wydaje mi sie ze slysze tylko swoje tetno bo jakos za wolne na dzidzie...jak rozpoznac czy to co slysze to jest to czego szukam?

uwo9s65gu1738u3h.png

reklama
Wstaw wstaw :-) e to juz mala wypraweczka jest, super :-) a skad wiesZ jaki rozmiar kupywac?:-)
Kupuje rozm.56 i 62 narazie. Zawsze kupowałam moim dzieciom 56 na początek żeby nie było za duże ale w tym rozm niewiele rzeczy, bo po około 3 tyg już i tak ubieram 62.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Chciałabym być już na etapie kupowania ciuszkow, łóżeczka, wózka itp :) już się nie mogę tego doczekać :D nachetniej to już bym wszystko pokupowała ;P ale mąż mi nie pozwala :( :D
Przepraszam, a kto już rozpoczął od kolyski[emoji12]ubranek tez juz masz sporo, no no no no[emoji38]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie mam pojecia kiedy odwaze sie cos kupic [emoji85]mam juz wybrane mebelki, kolor scian i ogolnie wystroj pokoju ale pokoj jescze nieruszony. Na ubranka nawet za bardzo nie patrze bo sie boje i nie mam odwagi [emoji85]widze ubranek tyle co mi reklamy na fejsie wyskakuja.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mam identycznie...jutro wizyta,a ja już umieram ze strachu...mało tu piszę,ale czytam :) po tylu stratach serio nie wiem czasem co napisac....paraplu także doskonale Cię rozumiem :)

Kochane padam na pysko...dziś miałam intensywny dzień...pranie po powrocie, pakowanie do stolicy, bo na dwie nocki z dziewczynkami przyjechałam- na badania...i dosłownie opadłam z sił, a jutro rano siku i zanieść trzeba na badanie, a później o 14:00 usg...

Dobrej nocki [emoji182]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ale nas jutro duzo na badaniach :) ja dopiero na 15:10 chyba jajko zniose do tego czasu... Mam nadzieje ,ze wszystko bedzie ok bo kolejnego zawodu nie zniose... A w ogole musze sie pochwalic bo z narzeczonym zdecydowalismy w zeszlym tygodniu ,ze bierzemy slub cywilny bo planowalismy koscielny za 2 lata ale ze dzidzia to odkladamy .. I wyszlo ze 1 wrzesnia.. Wszystko juz zorganizowalismy..i teraz sie tylko zastanawiam jak ja wejde w moja suknie slubna... Krawcowa mam umowiona na 16 sierpnia..ale sie boje ze i tak przez te dwa tygodnie pozniej brzuch urosnie... Eh nie mial czlowiek klopotu... :D

Anofen moje gratulacje. A ja slyszalam ze co do zimowych dzieci to spacerki jak nie jest mniej niz -5. Ale jak to wyjdzie zobaczymy ale tez planuje wychodzic od samego poczqtku. Bez przesady nie chce sie bawic potem w antybiotyki.

reklama
Do góry