reklama
martula1985
Fanka BB :)
Oglądałam je, jednak w PL kosztują 7400 zł, stać by nas było ale uważam że to trochę za dużo... ale mam plan, jeśli lekarz pozwoli to ruszymy do Berlina, bo u nas to kiszka, w dwóch sklepach byłam, dużych, w jednym mieli jeden wózek w dodatku okropny, a drugim wcale [emoji37] mogą zamówić. Dziękuję bardzo, chciałabym wypróbować wózek w sklepie, sprawdzić jak jeździ, jak się składa... zamówić to ja też sobie mogę przez internet, w dodatku taniej [emoji57]Juz dawno wybralam na 90% bedzie to Bugaboo Donkey.
<< Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️ >>
Shemshi
Trzymam trzymam, życzę kolejnych dobrych wiadomości! [emoji1]Hej dziewczyny super ze wizyty udane fajnie sie czyta takie wiadomości
Ja dzis jade na wizyte mam nadzieję ze bedzie dobrze!!!nie spie juz od 5 rano chyba to stres przed wizytą... Trzymajcie kciuki, ja tez trzymam za kazde kolejne nasze wizyty
Co do litery V to mam w prawym oku ciekawe czy sie sprawdzi hihi
Upały tez daja mi w kosc i ledwo zyje...Miłego dnia :*
Paraplu
Oglądałam je, jednak w PL kosztują 7400 zł, stać by nas było ale uważam że to trochę za dużo... ale mam plan, jeśli lekarz pozwoli to ruszymy do Berlina, bo u nas to kiszka, w dwóch sklepach byłam, dużych, w jednym mieli jeden wózek w dodatku okropny, a drugim wcale [emoji37] mogą zamówić. Dziękuję bardzo, chciałabym wypróbować wózek w sklepie, sprawdzić jak jeździ, jak się składa... zamówić to ja też sobie mogę przez internet, w dodatku taniej [emoji57]
My kupimy uzywany, zaoszczedzimy dzieku temu jakies 400-500 euro. Za 1000 euro mozna kupic z bardzo dobrym stanie Donkey z 2015 roku.
Jak chcesz to moge dac Ci namiary na polskie grupy na fb gdzie handel uzywanymi bugaboo kwitnie w najlepsze
Z tego co patrzylam to jest to najlepszy blizniaczy wozek na rynku, przynajmniej takie ma opinie.
martula1985
Poproszę, co prawda myślałam o nowym, ale może akurat...My kupimy uzywany, zaoszczedzimy dzieku temu jakies 400-500 euro. Za 1000 euro mozna kupic z bardzo dobrym stanie Donkey z 2015 roku.
Jak chcesz to moge dac Ci namiary na polskie grupy na fb gdzie handel uzywanymi bugaboo kwitnie w najlepsze
Z tego co patrzylam to jest to najlepszy blizniaczy wozek na rynku, przynajmniej takie ma opinie.
Paraplu
Poproszę, co prawda myślałam o nowym, ale może akurat...
Te wozki za w swietnym stanie, czesto jak nowki wygladaja. Tez chcialam nowy ale jak okazalo sie, ze bliznieta to stwierdzilam, ze wole uzywany Bugaboo niz nowke innej firmy.
A dziewczyny bardzo czesto dbaja o te wozki zeby pozniej w dobrej cenie je sprzedac.
Tutaj masz fajna recenzje roznych wozkow:
Link do: Bugaboo Donkey – prawie najlepszy wózek dla dwójki
A grupy na fb to te:
Shemshi
@pyzunia86, czekamy z niecierpliwością na wieści od Ciebie
@AlexF, jeśli będzie chłopak to zrujnujesz wszystkie przesądy.
@Mamazbb gratulacje, rzeczywiście super przezierność
@AlexF, jeśli będzie chłopak to zrujnujesz wszystkie przesądy.
@Mamazbb gratulacje, rzeczywiście super przezierność
DorciaMamaOlka
Znów nie mam żadnych objawów ciąży pyzunia kochana trzymam za Was kciuki
reklama
coldold
U maluchow ok .Serduszka bija maja 2.5 2.4 i 2.7 cm.
Niestety zdjecia z usg nie dostalam
Cudowne wieści [emoji1]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom