reklama
martula1985
Fanka BB :)
Dzień dobry Dziewczyny ja już po porannej dawce prochów.... muszę odczekać swoje i zjeść śniadanie bo padnę na pysk z głodu [emoji23]
Miłego dnia! U mnie słonecznie się zapowiada, mogę trochę przesłać do Was jeśli chcecie [emoji560]
Miłego dnia! U mnie słonecznie się zapowiada, mogę trochę przesłać do Was jeśli chcecie [emoji560]
Ja pierogów nie robiłam, ale jadałam- mam cudowną teściową, która robi ruskich na potęge ale tych z jagodami to poprosze od ciebie- uwielbiamWitajcie dziewczyny ja od rana byłam zajęta robieniem pierogów, zrobiłam 85 pierogów ruskich i 35 pierogów z jagodami. Odnośnie rodzeństwa,mój mąż jest jedynakiem a ja mam brata a 2,5 roku młodszego.
A w kwestii rodzeństwa jak tak piszcie, to ja jestem jedynaczką ( niestety... jak byłam mała to zawsze się pytałam rodziców kiedy będzie dzidziuś, ale jak widać coś się nie pojawił ). Mój mąż ma 2 strasze siostry, jedna ma dwójkę dzieci - córeczka 6 lat, synek 4 latka, a druga się stara
Super!Dziewczyny, po wizycie! Wszystko super, maleństwo się kręciło jak szalone moja Pani doktor to po prostu anioł
Ja wiem, że ja się tu mało udzielam, ale bardzo się cieszę na takie słowa otuchy od Was, na prawdę pomagają
Teraz już będzie tylko dobrze ale się cieszę
Pięknie! To maleństwo rośnie jak na drożdżachHej hej. Ja po USG genetyczne. Dzidzia 7,2 cm. Bicie serca 165. Przezierność 1,6. Wszystko w porzadku i Pan też stawia na chłopca.
Też bym chciałą już swoje zobaczyć, ale musze 2 tygodnie czekać na wizyte, a później pierwsze badanie prenatalne
Ja nie wiem co to jest tego 8 sierpnia- chyba jakieś święto- pewnie Wasze i maleństwaWow to sporo nas na tego 8.08
Ja wizyte mam troche później, 12.08, a prenatalne 14.08- uż nie mogę sie doczekać!
mama _zuzanki
Witajcie Dziewczynki
Mnie oczywiście obudził głód Zaraz lecę robić śniadanko, dzisiaj amerykańskie naleśniki z serkiem waniliowym, borówkami i malinami Będzie pysznie
Miłego dnia Kochane
Zaraz wskoczę na wagę zobaczyć czy już jestem na plusie A jak u Was z wagą?
Mnie oczywiście obudził głód Zaraz lecę robić śniadanko, dzisiaj amerykańskie naleśniki z serkiem waniliowym, borówkami i malinami Będzie pysznie
Miłego dnia Kochane
Zaraz wskoczę na wagę zobaczyć czy już jestem na plusie A jak u Was z wagą?
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Cześć Dziewczynki,
Ja już po dawcę leków, łykałam niemalże na śpiocha, mezus kosi trawę, zrobił pranie, teraz robi się drugie...jak będę się dobrze czuła to jutro jedziemy nad morze...
Miłej soboty [emoji182]
u
Ja już po dawcę leków, łykałam niemalże na śpiocha, mezus kosi trawę, zrobił pranie, teraz robi się drugie...jak będę się dobrze czuła to jutro jedziemy nad morze...
No z OM tak wychodzi [emoji6]Dotkass smacznego
Dotkass zaczynacie 12 tydzień? Bo ja jakoś przekonana byłam ze Ty jesteś kilka dni przede mną, no ale widać coś mi się pomieszało nieogarnięta strasznie w tej ciąży jestem
U mnie tez słonecznie, pranie schnie na dworzu [emoji16]Dzień dobry Dziewczyny ja już po porannej dawce prochów.... muszę odczekać swoje i zjeść śniadanie bo padnę na pysk z głodu [emoji23]
Miłej soboty [emoji182]
u
reklama
martula1985