reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

U mnie mozna prywatnie umowic sie od 15-16tc na "USG gender" i tam cala wizyta jest poswiecona patrzeniu miedzy nogi [emoji23] tego nie robi lekarz, sa to takie centra niemedyczne zajmujace sie USG 3d/4d, filmikami itp. dla fanu.
Powstaly takie centra bo w szpitalu zajmuja sie diagnostyka a nie tworzeniem filmikow czy bawieniem sie w zgadywanie plci.
Pewnie sie wybierzemy skoro z cffDNa nie dostaniemy info o plci :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Teraz lekarze śmiało przekazują przypuszczenia co do płci w I trymestrze. Na tym etapie to nie miałam odwagi pytać o plec poza ostatnia ciaza. Lekarz oznajmił mi wowczas, że nie będzie bawił się we wrozke[emoji36]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Mama zuzanki, Dotkass- ja też 8.08 więc idziemy razem ;) mam na 9:30 ale pani w rejestracji kazała przygotować się na ok. 3 godziny bo pewnie będzie sporo ludzi...
Ale sobie dzisiaj na obiad zjadłam Mc'a ;) to chyba w nagrodę za udaną wizytę ;)
Ale u nas burza :o

Hej. Śledzę was na bieżąco, ale jestem tak zajechana że nie mam siły pisać. Kończę pracę i przekazuję swoje obowiązki przed pójściem na zwolnienie, a że sezon urlopowy w pełni to momentami nie wiem w co ręce włożyć. Cieszę sie, że u was wszystko dobrze. Miło było zobaczyć z kim rozmawiam, zdjęcia rewelacja. Ja podobnie jak niektóre z was wrzucilabym fotkę ale tylko na wątku zamkniętym, więc jeśli będzie taka możliwość podzielę się moją facjatą

reklama
Mama zuzanki, Dotkass- ja też 8.08 więc idziemy razem ;) mam na 9:30 ale pani w rejestracji kazała przygotować się na ok. 3 godziny bo pewnie będzie sporo ludzi...
Ale sobie dzisiaj na obiad zjadłam Mc'a ;) to chyba w nagrodę za udaną wizytę ;)
Ale u nas burza :o
o matko, jak długo [emoji849] ja na szczęście wejdę bez czekania dłuższego...mam na 14:30

Hej. Śledzę was na bieżąco, ale jestem tak zajechana że nie mam siły pisać. Kończę pracę i przekazuję swoje obowiązki przed pójściem na zwolnienie, a że sezon urlopowy w pełni to momentami nie wiem w co ręce włożyć. Cieszę sie, że u was wszystko dobrze. Miło było zobaczyć z kim rozmawiam, zdjęcia rewelacja. Ja podobnie jak niektóre z was wrzucilabym fotkę ale tylko na wątku zamkniętym, więc jeśli będzie taka możliwość podzielę się moją facjatą

Współczuje, ale już niedługo i będziesz z nami częściej [emoji182]

Ja mam wizyte w klinice 2.08 a prenatalne 11.08 az sie boje co to bedzie.
Doczekac sie nie umie co u moich szkrabkow. Mam nadzieje ze maja sie dobrze.
Na pewno maja się dobrze [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BB

Do góry