mama _zuzanki
Fanka BB :)
Jejku a ja na wizytę i genetyczne muszę czekać do 08.08. Ech, już mnie zaczyna nosić i jajko do tego terminu zniose jak nic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe ja mam wszystko inaczej jak z synkiem i głębokie przekonanie o córci, a lekarz dorobił jej ogonek hehe u nas tętno w okolicach 180, i bądź tu mądryJa tez miałam ładna cerę przy dziewczynkach, chodziło mi bardziej o uelastycznienie pupy i niewidocznosc celulitu, jak mniemam mogło to byś spowodowane zaokrągleniem się w tych miejscach [emoji12] ...zgadywanie płci to i tak tylko taka zabawa, co na być to będzie [emoji6] ale fajnie jest sobie "powróżyć" [emoji23]
No No No...kawał chłopa...gratuluje [emoji6] a co do wróżb z tętna wychodziłaby dziewczynka [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BB
Odpoczywaj Kochana i jedz na co masz tylko ochotę bo tam w szpitalu to menu pewnie nie rozpieszczało podniebieniaNo i nie pospalam...burza nagle się zaczęła a ja się głodna zrobiłam...leżę jak ta królowa w poduchach i czekam, aż mi obiad pod nos wiedzie, albo chociaż kanapeczką mnie uraczą [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ty to jak fotomodelkaAle fajnie wiedzieć jak wyglądacie <3 same laski na tym forum to i ja się pokaże
Zobacz załącznik 816559 Zobacz załącznik 816558
Jejku a ja na wizytę i genetyczne muszę czekać do 08.08. Ech, już mnie zaczyna nosić i jajko do tego terminu zniose jak nic
No mój lekarz mówił, że może około 14 tygodnia uda nam się podejrzeć, a tu nagle w 12t0d najpierw mówił, że i na dziewczynkę i na chłopca wygląda jeszcze, a później stwierdził, że inaczej maluch ułożył się i jednak chyba chłopiec. Choć nie nastawiam się jeszcze bo na tym etapie to jeszcze różnie może być z tą płcią. Mam foto gdzie coś jest między nóżkami, ale to coś nie łączy się bezpośrednio z krokiem... Zobaczymy co w poniedziałek orzekanie mój lekarzBo chłopaków szybciej widać. Choć w poprzednich ciążach też już wiedzałam ok 14 że to dziopki.
Ja dziewczyny mam dzień po Was.[emoji38]Kochana ja idę z Tobą, w inne miejsce, ale z Tobą, bo tez mam 8.08 [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BB