mavika
Fanka BB :)
Dziewczyny też Wam się chce tak często jeść? Ja co trzy godziny jestem głodna i nie ma siły muszę coś pałaszować. Śniadanie jadłam o 8 i już mi w brzuchu zaczyna burczeć. No nic, zabieram się za talerz zupki jarzynowej ☺☺☺
Ja najbadziej jestem głodna rano. Jak zjem sniadanie to prawie zawsze robi mi się niedobrze i obiad i kolację jem, bo jem ale glodna nie jestem. Po kolacji kolejny przyplyw mdlosci.
Co może oznaczać ból brzucha jak na okres? Boli mnie już tak od trzech dni i zaczynam się niepokoić :/ nie plamie, nie krawie tylko leci ze mnie biały śluz jak z kranu, taki mleczny bez zapachu...
Może się rozciągać. Mnie minęły bóle jak zwiększyłam magnez z 1 do 3 tabletek na dobę.
Oni dają zgodę do podpisania jak leżysz w stanie agonalnym z bólami. Ja podpisywałam wszystko co mi podsunęli byle dali mi spokój...Ale MMR przeciągnęłam o ponad 3 lata i nie żałuję.Przepraszam, że wscibiam nos ale jestem ciekawa dlaczego zalujesz, że zaszczepilas dziecko w pierwszej dobie, czy coś się stało, jakieś powiklania? Wydaje mi się, że moje dzieci zostały zaszczepione w pierwszej dobie bez informowania mnie o tym, czy też pytania mnie o zgodę. Ale pewności nie mam, to było dawno wiec...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystkie jesteście piękne!!!
Przyszedł mój detektor! Od razu poszedł w ruch. Potrwało to kilka ładnych minut, ale w końcu namierzylam dziada (babę) Tętno ponad 2 razy szybsze niż moje to chyba będzie to no nie?