reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Dziewczyny też Wam się chce tak często jeść? Ja co trzy godziny jestem głodna i nie ma siły muszę coś pałaszować. Śniadanie jadłam o 8 i już mi w brzuchu zaczyna burczeć. No nic, zabieram się za talerz zupki jarzynowej ☺☺☺

Dziewczyny też Wam się chce tak często jeść? Ja co trzy godziny jestem głodna i nie ma siły muszę coś pałaszować. Śniadanie jadłam o 8 i już mi w brzuchu zaczyna burczeć. No nic, zabieram się za talerz zupki jarzynowej [emoji5][emoji5][emoji5]

Oj tez, mniejsze porcje ale częściej i to bardzo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BB

ho ho ależ tu się wczoraj działo.. śliczne jesteście wszystkie, a moje dodatkowe spostrzeżenie jest takie, że widać szczęście na waszych buźkach i waszych bliskich, to najważniejsze :)
Ja, wybaczcie, jestem z tych nielicznych, którzy w necie nie wrzucają zdjęć swoich i mojego dziecka też nigdzie nie ma. Taka jest inna :) Może kiedyś kiedyś jak zrobimy zamknięty wątek, to wrzucę na chwilę i usunę, ale nie obiecuję ;) najbliżej mi wyglądem do @mama_Zuzanki :)

co do szczepień (i innych lekarzy) to ja mam taki patent: podobny w sumie do @Dotkass - mówię prawdę, zawsze z wyprzedzeniem, opowiadam co się będzie działo po kolei, po co to jest, co to jest szczepionka, do czego itd. oglądamy książeczki co człowiek ma w środku itd. Na miejscu zgadujemy jaki będzie plasterek, w przypadku pobrania czy krew będzie czerwona czy jest tak jak żyły niebieska ;D na usg co zobaczymy w brzuchu. Efekt jest taki, że od 3 lat, a mała ma 6, nie było płaczu przy żadnej szczepionce, ma też zaplombowane 3 mleczaki, wszystkie bez znieczulenia. Także u nas działa. Mam nadzieję, że drugi egzemplarz też taki będzie...

@Ogien121212 @kruszynka trzymam kciuki!

Mama Zuzanki,ja co chwilę podjadam bo jestem ciągle głodna. Czytałam że właśnie na tym etapie ciąży gdy rozwija się i powstaje łożysko organizm potrzebuje najwięcej jedzenia i energii.
Dziewczyny czy będziecie szczepić dziecko w szpitalu tuż po urodzeniu ?bo ja się zastanawiam żeby zaszczepić przy wypisie w czwartej czy piątej dobie a nie od razu w pierwszej dobie życia.

Dziewczyny też Wam się chce tak często jeść? Ja co trzy godziny jestem głodna i nie ma siły muszę coś pałaszować. Śniadanie jadłam o 8 i już mi w brzuchu zaczyna burczeć. No nic, zabieram się za talerz zupki jarzynowej [emoji5][emoji5][emoji5]
Smacznego.[emoji4] Pociesze Cię, mam tak samo. Zjadłam śniadanie i juz placki przygotowuje, bo w brzuchu burczy. Co to będzie do pory obiadowej?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Co może oznaczać ból brzucha jak na okres? Boli mnie już tak od trzech dni i zaczynam się niepokoić :/ nie plamie, nie krawie tylko leci ze mnie biały śluz jak z kranu, taki mleczny bez zapachu...

Co może oznaczać ból brzucha jak na okres? Boli mnie już tak od trzech dni i zaczynam się niepokoić :/ nie planie, nie krawie tylko leci ze mnie biały śluz jak z kranu, taki mleczny bez zapachu...
Ostatnio też mam troszkę sluzu. Pojawia się ,zanika, pozniej znowu powraca. Brzuch mnie nie boli. Jezeli się martwisz to może zadzwon do swojego lekarza.[emoji5]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie mam do niego numeru :/ on przyjmuje prywatnie i rejestruje się do niego tylko przez formularz na necie. Tam też nie ma żadnego numeru :/

Do góry