reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Dziewczyny jesteście śliczne! Takie normalne i takie cudowne! Nie odpisałam każdej z osobna, ale naprawdę jesteście laski! Ale mamy ekipę 8-)

Dobrej nocy!
Jeszcze raz Wam dziękuję. Jakoś mi lepiej i jutro będzie dobry dzień!

Mój mąż jest taki... Widzi, że mi smutno i pyta co może dla mnie zrobić, mówię mu ze nie wiem.... A on mówi, że może pójdziemy do łazienki i zobaczę jaka ładna po remoncie to i od razu poprawi mi się humor! Jest cudowny, na swój męski sposób :)
Dobrej nocy AlexF i pozostałe brzuchatki. Spokojnych snów dla Was i naszych groszków malutkich[emoji42]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja mówię dzień dobry, półprzytomna, bo dziś oczywiście pada [emoji943]

Na wczorajszym obchodzie ordynator wspomniał coś o moim wyjściu, mam nadzieje, ze nie zapomniał i oczywiście, ze mimo mojej oceny zdrowia jeszcze przed wypisem mnie przebadają

Miłego dnia [emoji182]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja od dwóch godzin nie śpię :evil: wstałam do łazienki i juz nie mogłam zasnąć, mam nadzieje ze to nie początek problemów z bezsennościa a jedynie jednorazowy wybryk..
No i głód nie pozwolił juz nawet leżeć, zatem wcinam juz śniadanie
Miłego dnia

Dotkass, Martula smacznego!
Dotkass daj znać jak po obchodzie, mam nadzieje ze juz wszystko ok i wyjdziesz, dziś do domu

Dziewczyny co dziś gotujecie? U mnie brak weny, kompletnie nie wiem co zrobić :hmm:

Lutowe mamuśki, piękne z was kobiety!
Czesc dziewczyny. asieek: Dzisiaj u nas moje ulubione placki ziemniaczane ze śmietana i cukrem. Jesteśmy z mężem sami w domu przez weekend wiec nie chce mi się dla dwóch osob pichcic.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie Dziewczyny :-) :)
Ja już nie śpię ale jeszcze sobie leżę a mój brzuch aż piszczy z głodu. Zaraz trzeba jakieś śniadanko wymyślić i chyba padnie na jako sadzone, kanapeczki i pomidorka :wink:
W tej ciąży bardzo chce mi się warzyw.
Obiad zaplanowalam już wczoraj i będą pierogi ruskie i z kapustą do wyboru jak kto woli :) Oczywiście zakupione, ale własnej roboty :-D Sama bym się w lepienie nie bawiła ;)

reklama
Do góry