reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Dziewczyny jesteście śliczne! Takie normalne i takie cudowne! Nie odpisałam każdej z osobna, ale naprawdę jesteście laski! Ale mamy ekipę 8-)

Dobrej nocy!
Jeszcze raz Wam dziękuję. Jakoś mi lepiej i jutro będzie dobry dzień!

Mój mąż jest taki... Widzi, że mi smutno i pyta co może dla mnie zrobić, mówię mu ze nie wiem.... A on mówi, że może pójdziemy do łazienki i zobaczę jaka ładna po remoncie to i od razu poprawi mi się humor! Jest cudowny, na swój męski sposób :)
Dobrej nocy AlexF i pozostałe brzuchatki. Spokojnych snów dla Was i naszych groszków malutkich[emoji42]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja mówię dzień dobry, półprzytomna, bo dziś oczywiście pada [emoji943]

Na wczorajszym obchodzie ordynator wspomniał coś o moim wyjściu, mam nadzieje, ze nie zapomniał i oczywiście, ze mimo mojej oceny zdrowia jeszcze przed wypisem mnie przebadają

Miłego dnia [emoji182]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja od dwóch godzin nie śpię :evil: wstałam do łazienki i juz nie mogłam zasnąć, mam nadzieje ze to nie początek problemów z bezsennościa a jedynie jednorazowy wybryk..
No i głód nie pozwolił juz nawet leżeć, zatem wcinam juz śniadanie
Miłego dnia

Dotkass, Martula smacznego!
Dotkass daj znać jak po obchodzie, mam nadzieje ze juz wszystko ok i wyjdziesz, dziś do domu

Dziewczyny co dziś gotujecie? U mnie brak weny, kompletnie nie wiem co zrobić :hmm:

Lutowe mamuśki, piękne z was kobiety!
Czesc dziewczyny. asieek: Dzisiaj u nas moje ulubione placki ziemniaczane ze śmietana i cukrem. Jesteśmy z mężem sami w domu przez weekend wiec nie chce mi się dla dwóch osob pichcic.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie Dziewczyny :-) :)
Ja już nie śpię ale jeszcze sobie leżę a mój brzuch aż piszczy z głodu. Zaraz trzeba jakieś śniadanko wymyślić i chyba padnie na jako sadzone, kanapeczki i pomidorka :wink:
W tej ciąży bardzo chce mi się warzyw.
Obiad zaplanowalam już wczoraj i będą pierogi ruskie i z kapustą do wyboru jak kto woli :) Oczywiście zakupione, ale własnej roboty :-D Sama bym się w lepienie nie bawiła ;)

reklama
Do góry