reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

I to najważniejsze [emoji173]️ nie ważne kto jest dawcą, ważne kto jest ojcem i tatą...śliczna z Was rodzinka (mam nadzieje, ze nie walnęła gafy, jeśli tak przepraszam)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BB
Mądrze koleżanka prawi[emoji4]podpisuje się pod tymi slowami[emoji173]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@AlexF 3 listopada a Ty :) lubie byc z konca roku [emoji16]

Wiem, ze ciezko to komus zrozumiec jesli tego nie przechodzi ale to w sumie malo wazne, najwazniejsze to to, ze ktos daje wsparcie. Moj Kuba malo rozumiem depresje, chociaz sie stara, to jednak nie rozumie ale nie przeszkadza mu to byc moim najwiekszym wsparciem. Gdyby nie on to nie wiem gdzie bym teraz byla. I bardzo dobrze, ze maz stara sie byc wiecej czasu z Wami. Moze to troszczke pomoze w poprawie :)

@mavika piekna rodzinka :) jestes tutaj opalona czy masz taka ciemna karnacje? [emoji7]

@martula1985 i sie boisz o nasze zdrowie, ze nie poradzimy sie z jego uroda i dostaniemy kociokwiku? [emoji23]
Pieski cud miod i malinka, nic tylko tulic i glaskac po brzuszku

To moj skarb, moja mala-wielka radosc. Ubostwiam, kocham i schrupalabym do ostatniej kosteczki [emoji173]️
1501169884-aaaaaa.jpeg

Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️
A ja z 28 października :) no świetnie być z końca roku... Boszeeee wszystkie osiemnastki już były, a mojej ani widu ani słychu, wszyscy mieli prawo jazdy a ja nie...

Jam też jest skorpion ;)

Wsparcie jest bardzo ważne, masz 100% racji. Mnie Słońce chodziło bardziej o to, że to jest w nas i nawet największe wsparcie nic nie da jeśli same w sobie nie znajdziemy chociaż grama siły... Czy to dla siebie, czy to dla naszych bliskich. Mój mąż stara się bardzo! Dobrze, że teraz ma wolne w jednej pracy, drugą ograniczył. I podjął decyzję, że ogranicza do minimum tą dodatkową pracę, żeby być z nami częściej. W sumie kokosów nie ma z tej dodatkowej pracy, więc nie żałuję. Nie było go w domu całymi dniami, a teraz jest poprostu potrzebny, a i mały jest mega za nim i potrzebuje ojca. Nie da się żyć tak na dłuższą metę, więc cieszę się, że mój będzie bywał w domu, a nie tylko sypiał :)

Oj ja już was dzisiaj nie ogarnę ;) @martula1985 - ja jak bym miała w domu detektor i nie mogłabym go używać to bym chyba zwariowała :D

@mavika - ja też mam ten, tylko tą nową wersje z aplikacją, dzięki której widzę też tętno i mam jego wykres.

@Paraplu - możemy razem zazdrościć, bo ja też blada jak ściana i też mnie nieraz pytają czy nie jestem chora :D cudnego masz tego psa, przesłodki.

@AlexF - mi się zazwyczaj łatwiej otworzyć przed obcymi ludźmi, bo bliscy to mnie uważają za twardzielke, co nie do końca jest prawdą :) my tu się możemy głaskać nawzajem, bo po to też jest to forum, więc nie krępuj się :) przesyłam ci wirtualnie trochę dobrej energii, ja mam jej od jakiegoś roku dużo więc się dzielę ;) [emoji173]
Dzięki, mam podobnie! Ja dla bliskich jestem baba cherszt. Mój tata zawsze powtarzał, że o mnie nie martwi się bo z moją głową i moim gadanym to ja sobie w życiu poradzę,ale i ja czasami padam psychicznie, ostatnio w pierwszej ciąży miałam taki zjazd. Wiesz, choć nie pracuję już kawał czasu, to jednak moja praca wymaga ode mnie bycia silną i konkretną babą, a z racji wieku tym bardziej muszę nadrabiać bo by nie ma garnęła (praca z osobami chorującymi psychicznie) i chyba dlatego tak polegałam w pierwszej ciąży. Chyba kwestia odreagowanie. A teraz mam nadzieję, że to poprostu hormony i ostre pożegnanie pierwszego trymestru. Jak mawia mój ginekolog : spokojnie, spokojnie, wyleczymy z ciąży i wszystko wróci do normy :)

Z resztą dziewczyny, nie wiem jak to robicie, ale tak się cieszę, że odezwałam się w końcu na forum bo chyba jest mi lepiejj, w ogóle samo to, że chce mi się pisać!

Jesteście cudowne!!!!!

@AlexF po to jesteśmy. Pogadać, wspierać, pocieszać. Każda z nas w jakimś stopniu w realu dostaje po dupie. A gdzieś trzeba się wygadać, wypłakać. A najlepiej przed obcymi którzy nie oceniają. Mi czasami wystarczy że Was poczytam i już lepiej.
Właśnie mam dziś tak, że od czytania mi lepiej.
A od czytania tak ciepłych słów to już wogóle mi lżej na duszy i sercu!
Dziękuję :)

@Chrząszczyk sarkazm i ironia to moje drugie imię. Ale to chyba rodzinne mamy. Moje siostry też tak mają. .
Ja jutro idę na usg prenatalne. Biorę córki żeby poznały rodzeństwo. Sprawdzimy czy jest coś między nogami czy to było coś innego :)
Powodzenia i dobrych wieści na wizycie. Zazdroszczę tez chciałabym skoczyć na usg, a tu niestety musze czekać do sierpnia[emoji13]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jesteście śliczne! Takie normalne i takie cudowne! Nie odpisałam każdej z osobna, ale naprawdę jesteście laski! Ale mamy ekipę 8-)

Dobrej nocy!
Jeszcze raz Wam dziękuję. Jakoś mi lepiej i jutro będzie dobry dzień!

Mój mąż jest taki... Widzi, że mi smutno i pyta co może dla mnie zrobić, mówię mu ze nie wiem.... A on mówi, że może pójdziemy do łazienki i zobaczę jaka ładna po remoncie to i od razu poprawi mi się humor! Jest cudowny, na swój męski sposób :)

Do góry