reklama
Chrząszczyk
Fanka BB :)
A jaka mnie sobie wyobrazalas?@mama_zuzanki Wow [emoji15][emoji173]️
@Chrząszczyk no i teraz Cię widać [emoji16] śliczna optymistyczna babka z Ciebie [emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
mama _zuzanki
Bardzo fajnie jest Was zobaczyć dziewczynki takie realne ☺
Cudne jesteście Wy, wasze dzieciaczki i oczywiście mężowie również ☺❤
Cudne jesteście Wy, wasze dzieciaczki i oczywiście mężowie również ☺❤
Chrząszczyk
Synuś zdarza skóra z mamci[emoji4]A to my.Rozmazało nas i w ogóle weszły tylko dwa zdjęcia.
Shemshi
Też się zastanawiałam, ale chyba nie bo nie ma 2 wyjść tylko jedno, ale pewna nie jestem. Ale to jednak trochę zbędny bajer, bez problemu odróżnisz swoje tętno od dziecka obliczyć można samemu.Może ten tańszy by wystarczył pod aplikację. On tez się podpina tak samo. Spora różnica w cenie ciekawa jestem.
A zdjęcia cudne. Super z Was laski. A te psiaki. Mój na początku maja niestety odszedł. Mój synio płakał i nawet się rozchorował z żalu, a teraz rozmawia z naszą Perełką bo ustaliliśmy ze ona jest cała i zdrowa tylko w niebie.
Pięknie. I jak się ogląda te zdjęcia to faktycznie wygladacie wszyscy mega dopsowani. Na miarę szyci.
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
A jaka mnie sobie wyobrazalas?
Wiesz co...teraz to aż trudno powiedzieć, śle myślałam ze jesteś ciut pulchniejszą na buźce i masz długie ciemne włosy związane w kucyk
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BB
Ogien121212
Oj ja przy was jakoś tak kiepsko wyglądam. To nasza trójca. Synio z nowym przyszywanym tatusiem, ale kocha jak swego , a nawet i mocnej.
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Oj ja przy was jakoś tak kiepsko wyglądam. To nasza trójca. Synio z nowym przyszywanym tatusiem, ale kocha jak swego , a nawet i mocnej.
I to najważniejsze [emoji173]️ nie ważne kto jest dawcą, ważne kto jest ojcem i tatą...śliczna z Was rodzinka (mam nadzieje, ze nie walnęła gafy, jeśli tak przepraszam)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BB
reklama
Lali
Oj zdecydowanie.Synuś zdarza skóra z mamci[emoji4]
Gosiunia 33 lata to piękny wiek,wiem coś o tym. I jaka starość. Pięknie i młodo wyglądasz.