reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Może ten tańszy by wystarczył pod aplikację. On tez się podpina tak samo. Spora różnica w cenie ciekawa jestem.

A zdjęcia cudne. Super z Was laski. A te psiaki. Mój na początku maja niestety odszedł. Mój synio płakał i nawet się rozchorował z żalu, a teraz rozmawia z naszą Perełką bo ustaliliśmy ze ona jest cała i zdrowa tylko w niebie.
Pięknie. I jak się ogląda te zdjęcia to faktycznie wygladacie wszyscy mega dopsowani. Na miarę szyci.

f2w3skjol4llo8s8.png
Też się zastanawiałam, ale chyba nie bo nie ma 2 wyjść tylko jedno, ale pewna nie jestem. Ale to jednak trochę zbędny bajer, bez problemu odróżnisz swoje tętno od dziecka :) obliczyć można samemu.

Oj ja przy was jakoś tak kiepsko wyglądam. To nasza trójca. Synio z nowym przyszywanym tatusiem, ale kocha jak swego , a nawet i mocnej.
1501185127-aaaaaa.jpeg

f2w3skjol4llo8s8.png

I to najważniejsze [emoji173]️ nie ważne kto jest dawcą, ważne kto jest ojcem i tatą...śliczna z Was rodzinka (mam nadzieje, ze nie walnęła gafy, jeśli tak przepraszam)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BB

reklama
Do góry