reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Boszzz dziękuje...a ja taka wredota bywam [emoji12]

Hahaha, wyciągnij mu z czegoś innego, np pilota, jeśli pasują- od razu mu się przypomni [emoji12][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BB
Bycie wredną nie zaprzecza bycia dobrym człowiekiem. Zdrowa wredota jest tak samo ważna jak zdrowy egoizm! Nie da się wszystkich wkoło pieścić i głaskać :)

Ja zawsze pomogę jak tylko potrafię, a co napsioczę pod nosem to moje:D

reklama
Dziewczyny,jeśli chodzi o badania prenatalne-żeby było lepiej widać dzidziusia, może kilka godzin przed badaniem można wziąć coś na przeczyszczenie? Żeby opróżnić jelita, przeczyszczająco działa na mnie wypicie szklanki soku z kapusty kiszonej lub szklanki wody z ogórków kiszonych. Wtedy z pewnością obraz dziecka będzie bardziej dokładny.

@mavika cudna z Was rodzinka

@serena22 skąd takie informacje? Pytam, bo pierwsze słyszę, aby to miało wplyw. Gazy- tak, ale tylko i wyłącznie u szczupłych kobiet, ponieważ jelita mogą przykryć macice. Natomiast duży wpływ na jakość obrazu może mieć ilość tkanki tłuszczowej, ilość wody w organizmie (nie tej wypitej), ułożenie macicy (tylozgiecie), oraz blizny i to wcale nie te po CC

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mnie możecie zobaczyć na profilowym, zdecydowanie wolę być po drugiej stronie aparatu [emoji12] męża nie pokazuje, bo jest zbyt przystojny [emoji16]
Za to mogę Wam pokazać nasze dwa leniwce [emoji7]
1501167276-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny,jeśli chodzi o badania prenatalne-żeby było lepiej widać dzidziusia, może kilka godzin przed badaniem można wziąć coś na przeczyszczenie? Żeby opróżnić jelita, przeczyszczająco działa na mnie wypicie szklanki soku z kapusty kiszonej lub szklanki wody z ogórków kiszonych. Wtedy z pewnością obraz dziecka będzie bardziej dokładny.
Ja to chyba pojde na czczo na to badanie, mam na 9 rano :)

Dziewczyny mam pytanie, biorę duphaston 3 razy dziennie, lekarz kazał mi brać w równych odstępach czasu, więc wyszło że biorę o 6, 14 i 22. Dłużej niż do 22 nie wysiedzę, ale o 6 też ciężko mi się obudzić żeby łykać tabletki. Wy też tak macie?

Dziewczyny mam pytanie, biorę duphaston 3 razy dziennie, lekarz kazał mi brać w równych odstępach czasu, więc wyszło że biorę o 6, 14 i 22. Dłużej niż do 22 nie wysiedzę, ale o 6 też ciężko mi się obudzić żeby łykać tabletki. Wy też tak macie?

Dokładnie tak dostaje w szpitalu

reklama
No masz się czym, a raczej kim, chwalić :)

A wiecie, ze jesteśmy ze sobą od 15 roku życia??? Z kilkoma przerwami na nazwijmy to wyszalenie się i sprawdzenie czy to to [emoji12], ale w październiku minie nam 21 lat razem a 10 po ślubie

Do góry